MENARIK DI SINI

Penulisan2u SAKSIKAN DRAMA ADAPTASI TEMAN LELAKI UPAHAN

“I nak you jadi teman lelaki upahan I. Just tell me what you want. I can give you everything. Kereta, rumah atau apa-apa saja. Just name it.” – KYRA LYDIA “ I setuju jadi teman lelaki upahan you… Tapi I ada syarat.” – EL Apakah syarat tersebut? Bagaimana berakhirnya kisah cinta antara Kyra Lydia dan El??…. Jangan lupa saksikan... [Teruskan bacaan]

JOM TONTON DRAMA TERLANJUR MENCINTAIMU

Wasiat Tok Din ada ‘due-date’, mampukah Johan Iskandar dan Hanis Zulaikha memenuhi wasiat tersebut sebelum tamat tempohnya? Dan apa pula yang Tok Din wasiatkan? Jangan lupa saksikan drama Terlanjur Mencintaimu di RTM 1 setiap Sabtu & Ahad, 7 hingga 8 mlm. Drama adaptasi daripada novel best seller Terlanjur Mencintaimu karya Syamnuriezmil. Lakonan... [Teruskan bacaan]

PROMOSI KOMBO FEBRUARI 2015

Jangan lepaskan peluang, dapatkan novel keluaran Februari dengan harga kombo! Lebih jimat lebih hebat. Jom! tempah secara online sekarang di www.karyaseni.my @www.p2u.my @ aplikasi karyaseni Setiap pembelian akan mendapat cenderahati eksklusif daripada KS berupa buku nota dan novel kampung girl! Cepat! Cepat! sementara stok masih ada. ************************************************************************************** KOMBO... [Teruskan bacaan]

Artikel menarik yang lain

INFORMASI TERKINI

Penulisan2u PENGUMUMAN PENTING:SEMPENA TAHUN BARU CINA

•PENGUMUMAN PENTING• kepada semua pelanggan  karyaseni  & penulisan2u  yang telah membuat pesanan secara online atau pesanan melalui aplikasi karyaseni. Operasi pos/Pejabat karyaseni akan dihentikan sementara bersempena dengan cuti Tahun Baru Cina pada 18-20 Februari 2015 (Rabu,Khamis & Jumaat). Operasi pos/pejabat karyaseni akan bermula... [Teruskan bacaan]

KARYASENI & PENULISAN2U DI PESTA BUKU SELANGOR 2015

Berita baik untuk peminat-peminat novel Karyaseni & Penulisan2u. Karyaseni & Penulisan2u di PESTA BUKU SELANGOR 2015 . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pelbagai tawaran menarik di sana nanti: Tarikh : 29 JAN – 8 FEB 2015 Masa : 10.00 pagi – 9.30 malam (Isnin-Jumaat) 10.00 pagi – 10.00 malam (Sabtu-Ahad) Lokasi : Pusat... [Teruskan bacaan]

PELAJAR PRAKTIKAL DIPERLUKAN DI KARYASENI

(INFO TERKINI) JOM SERTAI KAMI! PELAJAR PRAKTIKAL DIPERLUKAN DI KARYASENI ***Kemasukan untuk Bulan JANUARI 2015 (1 kekosongan) ***Elaun disediakan ———————————————————————————————- Editor Kelayakkan... [Teruskan bacaan]

Informasi terkini yang lain


NOVEL DI PASARAN

Kau dan Aku

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Kau dan Aku “You ingat I ke yang curang dengan you, Qadri? I yang tak kotakan janji? I yang tak bersedia untuk pikul tanggungjawab? Siapa yang berjanji untuk berubah? I ke yang tak sedia tinggalkan segala kebebasan? Tak cukup dengan janji yang tak ditunaikan, berpelesiran pula dengan gadis-gadis! Itu I ke, Qadri?” – MIN NUR KESHA. “Jadi, beri I peluang untuk betulkan salah I.” – LUTH QADRI. Pertemuan semula antara Min Nur Kesha dan Luth Qadri... [Teruskan bacaan]

Cinta Si Wedding Planner

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel: Cinta Si Wedding Planner   Perebutan tempat parkir kereta menjadi permulaan peristiwa kisah Zara si wedding planner  dengan Fariz, bekas tentera laut yang berhati batu. Dalam hati Zara ketika itu, hanya ada Bazli, sepupunya sendiri. Namun Zara dan Bazli tidak pernah menyangka bahawa jodoh sebenarnya bukan milik mereka berdua. Kasih mereka yang selama ini dirahsiakan daripada pengetahuan mak lang dan pak lang hancur si tengah jalan. Berlaku pertemuan... [Teruskan bacaan]

Saat Hadirnya Cinta Dia

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel: Saat Hadirnya Cinta Dia TIGA tahun lebih AYARA NASHMIA hidup menyepi tanpa keluarga di sisi. Walaupun sering dibuai rasa rindu, dia tidak tegar untuk pulang ke kampung atas sebab onar yang pernah dilakukan dahulu. Segala rahsia serta kejadian yang berlaku dalam tempoh berada jauh dari keluarganya cuba ditutup rapi dengan sebaiknya. Walaupun cuba menolak kehadiran lelaki di dalam hidupnya, namun dia terpaksa juga berhadapan dengan seorang lelaki yang... [Teruskan bacaan]

Kau Tetap Milikku

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Kau Tetap Milikku “Arina… Arina… Jodoh kita memang kuat. I betul betul tak sangka dapat berjumpa dengan you lagi. You know what, I just nak beritahu dekat you yang you kena ikut cakap I sebab I ada simpan gambar-gambar you tanpa…” – Dato Haris Iskandar “A… Apa yang Haris nak daripada Arina sebenarnya? Haris nak buat apa dengan gambar tu? Tolonglah, Haris. Jangan benarkan orang lain melihatnya.” – Nurul Arina Pertemuan... [Teruskan bacaan]

Love Riddles

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Love Riddles Ainun Naural gadis universiti yang biasa. Dirinya yang suka bermain gitar di bawah pokok di padang UKM menjadi perhatian seseorang yang sering melihatnya dari jauh. Dia tidak pernah menyangka bahawa kehadiran lelaki bertopi itu di dalam hidupnya akan membuatkan cik hatinya berdegup kencang. Saat dirinya basah ditimpa hujan, jejaka misteri itu payungkan, saat dirinya kebasahan, jaket lelaki itu disarung ke badannya yang dingin. Naural tak nafikan... [Teruskan bacaan]

Sweet Dream Cinta

Klik link di bawah untuk bacaan awak Novel : Sweet Dream Cinta MOON… Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata-mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya. “Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin dengan Abang Ian. Abang janganlah kahwin dengan perempuan tu. Kahwinlah dengan Moon.” – MOON. IAN…... [Teruskan bacaan]

Layakkah Aku?

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Layakkah Aku? 26 tahun Farra Hani hidup dalam kebenciaan ibu kandungnya. Dia bukan sahaja dibenci oleh ibu kandungnya, malah dia juga dibenci oleh Mikail Amsyar. Lelaki yang berjaya mengetuk pintu hatinya. Sedar dirinya dibenci, Farra Hani cuba menahan diri daripada terbuai dengan layanan mesra Mikail Amsyar yang tidak tahu identiti sebenarnya. “We have another date then.” – Mikail Amsyar “Errr, it is not a date. It is a normal dinner.” – Farra... [Teruskan bacaan]

Miss You Mr. Arrogant

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Miss You Mr. Arrogant ZAFRIEL IRHAM seorang lelaki yang berlagak dan berhati dingin. Walaupun setelah mengahwini Zaara, sikapnya itu masih tidak berubah kerana Zaara boleh menerima dia seadanya dan tidak kesah dia kekal sebegitu. Hidup mereka bahagia sahaja seperti kisah cinta yang lain, namun segalanya berubah sebaik MARWAN NAKHAIE muncul dalam hidup mereka. MARWAN NAKHAIE… Lelaki sempurna yang punya pakej lengkap itu ibarat ancaman kepada perkahwinan... [Teruskan bacaan]

Bukan Dua, Tapi Tiga?

Setelah 26 tahun membawa diri ke kota London, Munirah mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia bersama anak-anaknya Aleya, Alisa dan Alina untuk berjumpa dengan suaminya, Dato Syed Mohd Kadir yang sebelum ini tidak mengetahui akan kelahiran tiga puteri kembarnya selepas dia menghalau keluar Munirah dari rumahnya. “For what? Kenapa kita nak jumpa dia? Kewujudan kita pun dia tak tahu. Tak ada faedah pun. Bukannya dia kenal kita. After all this time, ibu yang besarkan kita. Dia tak mainkan apa-apa... [Teruskan bacaan]

Pergi

RABIATUL ADAWIYAH… Kerana kekhilafannya, dia dihalau oleh keluarga. Dibuang tanpa diberikan peluang untuk meminta keampunan dan menebus dosa semalam. Kerana kesilapannya juga, dia keseorangan selama lima tahun. Dia hilang cinta, dia hilang jejak keluarganya dan dia juga hilang permata hati. Dan sehingga kini mimpi ngeri itu sentiasa mengganggu lena tidurnya. SYAKRI… Saat dia bakal bertunang, dia bertemu dengan si gadis misteri, gadis berniqab yang menyewa di sebelah rumah keluarganya. Dan saat... [Teruskan bacaan]

Lihat novel yang terdahulu