MENARIK DI SINI

PROMOSI KOMBO FEBRUARI 2015

Jangan lepaskan peluang, dapatkan novel keluaran Februari dengan harga kombo! Lebih jimat lebih hebat. Jom! tempah secara online sekarang di www.karyaseni.my @www.p2u.my @ aplikasi karyaseni Setiap pembelian akan mendapat cenderahati eksklusif daripada KS berupa buku nota dan novel kampung girl! Cepat! Cepat! sementara stok masih ada. ************************************************************************************** KOMBO... [Teruskan bacaan]

SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10! DI PAWAGAM

Jom ramai-ramai pergi ke pawagam berhampiran anda.Filem adaptasi daripada novel karya Syamnuriezmil Suamiku, Encik Perfect10! akhirnya akan berada di pawagam esok….. 22 Januari 2014. Lakonan dan gandingan hebat Aaron Aziz & Lisa Surihani. Jangan lupa memeriahkan panggung…. Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk menonton filem adaptasi... [Teruskan bacaan]

JOM TONTON ADAPTASI NOVEL DRAMA TERLANJUR MENCINTAIMU

Wasiat Tok Din ada ‘due-date’, mampukah Johan Iskandar dan Hanis Zulaikha memenuhi wasiat tersebut sebelum tamat tempohnya? Dan apa pula yang Tok Din wasiatkan? Saksikan drama adaptasi terbaru novel best seller Terlanjur Mencintaimu karya Syamnuriezmil Akan datang 17 Januari 2015 Sabtu & Ahad 7.00-8.00 malam Siaran TV1 Bagi yang belum... [Teruskan bacaan]

Artikel menarik yang lain

INFORMASI TERKINI

KARYASENI & PENULISAN2U DI PESTA BUKU SELANGOR 2015

Berita baik untuk peminat-peminat novel Karyaseni & Penulisan2u. Karyaseni & Penulisan2u di PESTA BUKU SELANGOR 2015 . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pelbagai tawaran menarik di sana nanti: Tarikh : 29 JAN – 8 FEB 2015 Masa : 10.00 pagi – 9.30 malam (Isnin-Jumaat) 10.00 pagi – 10.00 malam (Sabtu-Ahad) Lokasi : Pusat... [Teruskan bacaan]

PELAJAR PRAKTIKAL DIPERLUKAN DI KARYASENI

(INFO TERKINI) JOM SERTAI KAMI! PELAJAR PRAKTIKAL DIPERLUKAN DI KARYASENI ***Kemasukan untuk Bulan JANUARI 2015 (1 kekosongan) ***Elaun disediakan ———————————————————————————————- Editor Kelayakkan... [Teruskan bacaan]

MISI BANTUAN BANJIR KELANTAN

Ayuh kepada semua rakyat Malaysia yang perihatin ataupun sesiapa saja yang mahu memberi sumbangan barangan kepada mangsa banjir di Kelantan, Terengganu dan Pahang inilah masanya. Team Karyaseni sedia menerima bantuan anda di Lokasi : HQ Karyaseni Sdn. Bhd, 15-A, Jalan Suarasa 8/3, Town Park 1, Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras Tarikh : 30... [Teruskan bacaan]

Informasi terkini yang lain


NOVEL DI PASARAN

Love Riddles

Ainun Naural gadis universiti yang biasa. Dirinya yang suka bermain gitar di bawah pokok di padang UKM menjadi perhatian seseorang yang sering melihatnya dari jauh. Dia tidak pernah menyangka bahawa kehadiran lelaki bertopi itu di dalam hidupnya akan membuatkan cik hatinya berdegup kencang. Saat dirinya basah ditimpa hujan, jejaka misteri itu payungkan, saat dirinya kebasahan, jaket lelaki itu disarung ke badannya yang dingin. Naural tak nafikan yang dia mula menyukai jejaka yang sering melindungi... [Teruskan bacaan]

Sweet Dream Cinta

MOON… Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata-mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya. “Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin dengan Abang Ian. Abang janganlah kahwin dengan perempuan tu. Kahwinlah dengan Moon.” – MOON. IAN… Seorang pemuda biasa namun terkenal dengan sikap playboynya.... [Teruskan bacaan]

Layakkah Aku?

26 tahun Farra Hani hidup dalam kebenciaan ibu kandungnya. Dia bukan sahaja dibenci oleh ibu kandungnya, malah dia juga dibenci oleh Mikail Amsyar. Lelaki yang berjaya mengetuk pintu hatinya. Sedar dirinya dibenci, Farra Hani cuba menahan diri daripada terbuai dengan layanan mesra Mikail Amsyar yang tidak tahu identiti sebenarnya. “We have another date then.” – Mikail Amsyar “Errr, it is not a date. It is a normal dinner.” – Farra Hani “Tapi bagi I, it is a date. So, see you tomorrow,... [Teruskan bacaan]

Miss You Mr. Arrogant

ZAFRIEL IRHAM seorang lelaki yang berlagak dan berhati dingin. Walaupun setelah mengahwini Zaara, sikapnya itu masih tidak berubah kerana Zaara boleh menerima dia seadanya dan tidak kesah dia kekal sebegitu. Hidup mereka bahagia sahaja seperti kisah cinta yang lain, namun segalanya berubah sebaik MARWAN NAKHAIE muncul dalam hidup mereka. MARWAN NAKHAIE… Lelaki sempurna yang punya pakej lengkap itu ibarat ancaman kepada perkahwinan mereka. Irham tahu bapa saudaranya yang hampir sebaya dengannya... [Teruskan bacaan]

Bukan Dua, Tapi Tiga?

Setelah 26 tahun membawa diri ke kota London, Munirah mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia bersama anak-anaknya Aleya, Alisa dan Alina untuk berjumpa dengan suaminya, Dato Syed Mohd Kadir yang sebelum ini tidak mengetahui akan kelahiran tiga puteri kembarnya selepas dia menghalau keluar Munirah dari rumahnya. “For what? Kenapa kita nak jumpa dia? Kewujudan kita pun dia tak tahu. Tak ada faedah pun. Bukannya dia kenal kita. After all this time, ibu yang besarkan kita. Dia tak mainkan apa-apa... [Teruskan bacaan]

Pergi

RABIATUL ADAWIYAH… Kerana kekhilafannya, dia dihalau oleh keluarga. Dibuang tanpa diberikan peluang untuk meminta keampunan dan menebus dosa semalam. Kerana kesilapannya juga, dia keseorangan selama lima tahun. Dia hilang cinta, dia hilang jejak keluarganya dan dia juga hilang permata hati. Dan sehingga kini mimpi ngeri itu sentiasa mengganggu lena tidurnya. SYAKRI… Saat dia bakal bertunang, dia bertemu dengan si gadis misteri, gadis berniqab yang menyewa di sebelah rumah keluarganya. Dan saat... [Teruskan bacaan]

Memilihmu Kerana Dia

“Tolong jaga bonda dan Heritage.” – Ku Azran Kerana satu amanat daripada arwah suaminya, Ku Azran, hidup Nur Sarah diserahkan sepenuhnya kepada Bonda Mariam dan Heritage. Namun kepulangan waris tunggal Heritage, Tengku Ammar Muiz, bekas adik iparnya dari pelarian dan secara tiba-tiba telah menyebabkan hidup Nur Sarah lintang-pukang. Keadaan menjadi lebih parah lagi apabila Bonda Mariam membuat keputusan untuk menyatukan mereka berdua. Ku Ammar menentang dan Nur Sarah menolak. Tetapi kerana... [Teruskan bacaan]

Suami Edisi Terhad

Dia lelaki biasa-biasa saja, tapi apabila menjadi seorang suami, dia menjadi sangat luar biasa. Nakal, seksi, penyayang dan seorang bapa yang baik. Itulah Suami Edisi Terhad yang bernama HAZRUL EFFENDI. “Sayang…” “Emmm…” “Kalau makan ikan, lepas tu jangan minum air tau.” “Kenapa?” “Takut ikan tu berenang dalam perut.” Beginilah nasib seorang isteri bernama AZIAN YUHANIS yang sangat bahagia kerana memiliki seorang suami yang sangat istimewa. Kena buli selalu! Namun rumah tangga... [Teruskan bacaan]

Encik Gula ‘Under Age’?

Pertemuan demi pertemuan tanpa sengaja telah menemukan MUHAMMAD AMMAR RIZQY dan QASEH QASHDINA. Bagi RIZQY, pasti ada maksud di sebalik setiap pertemuan. Mustahil dia dipertemukan dengan QASEH tanpa sebarang hikmah. Di sisi lain, QASEH tak habis-habis menyalahkan RIZQY setiap kali dia ditimpa masalah. “Kenapa, ya? Setiap kali saya jumpa awak mesti saya ditimpa malang…”-QASEH “Err… Awak tak rasa ke saya ni penyelamat awak. Setiap kali awak ada masalah aje saya yang selamatkan. Tak gitu?... [Teruskan bacaan]

Satu Peluru Cinta

Di sebalik status kerjaya yang digalas, ARIQ ADAMY sama seperti lelaki lain. Mendambakan kasih sayang daripada seorang gadis. Mengelak untuk bercinta dengan mudah, Ariq membenarkan kesunyian melanda diri. Membiarkan sunyi berkubur dalam hati lelaki kelahiran kota London yang menetap di New Zealand ini. Pabila hadirnya ABIERATUL LYANA, alam cinta kelihatan begitu indah walaupun cinta bertepuk sebelah tangan, Ariq tetap cuba mencari cinta. Tapi, gelora cinta datang tanpa diduga. ZAREL datang memberi... [Teruskan bacaan]

Lihat novel yang terdahulu