MENARIK DI SINI

BESTSELLER TERKINI 23 MAY

Tahniah diucapkan kepada novel-novel terbitan Karyaseni & Penulisan2u kerana menduduki carta-carta terlaris kedai buku tempatan seperti MPH, KINOKUNIYA, SMO BOOKSTORES Jangan lupa dapatakan pelbagai novel kami di pasaran Layari web Karyaseni & Penulisan2u di www.karyaseni.my & www.p2u.my Follow kami di Instagram @karyaseni @karyailmu_buku... [Teruskan bacaan]

BESTSELLER TERKINI APRIL

Tahniah diucapkan kepada novel-novel terbitan Karyaseni & Penulisan2u kerana menduduki carta-carta terlaris kedai buku tempatan seperti MPH, KINOKUNIYA, SMO BOOKSTORES Jangan lupa dapatakan pelbagai novel kami di pasaran Temui juga kami di PBAKL 2016 29/4- 9/5/2016.  Read More →

TERBITAN EKSKLUSIF PBAKL 2016

Tak sabar dah untuk PBAKL 2016. Dapatkan keluar eksklusif terkini, terbaik dan terhangat di pasaran nanti. Jumpa kami di sana! Pesta Buku Antarabangsa KL 29 April-9 Mei 2016 MAEPS, Serdang  Read More →

Artikel menarik yang lain

INFORMASI TERKINI

PELAJAR PRAKTIKAL DIPERLUKAN SEGERA

(INFO TERKINI) JOM SERTAI KAMI! PELAJAR PRAKTIKAL SEGERA DIPERLUKAN DI KARYASENI Bahagian : ADMIN & EVENT Tempoh : 3 bulan Elaun : RM500 Lokasi Syarikat 15-A Jalan Suarasa 8/3 Town Park 1 Bandar Tun Hussein Onn 43200 Cheras Selangor . Terbuka sepanjang bulan April hingga Disember untuk tahun 2016 . Berminat? Sila e-melkan resume, tempoh latihan... [Teruskan bacaan]

(PENTING) Waktu Operasi & Serahan Akhir Pos Sempena Cuti Raya Cina

(PENGUMUMAN PENTING) Buat semua pelanggan Karyaseni & Penulisan2u yang telah membuat pesanan novel secara online di www.karyaseni.my & www.p2u.my. TARIKH AKHIR PENGHANTARAN/POS oleh Pos Laju Malaysia adalah pada 2 FEBUARI 2016 (SELASA). Oleh itu, operasi POS KARYASENI dan PENULISAN2U akan DIHENTIKAN buat sementara waktu mulai 3 FEBUARI (RABU)... [Teruskan bacaan]

KARNIVAL MEGA SALE : KARYASENI & PENULISAN2U

2 hari bermula jam 10 pagi hingga 10 malam #Eksklusif hanya di @karnivalmega !!! . Setiap pembelian akan berpeluang untuk menyertai peraduan Beli dan Menang! Hadiah berupa Langganan Novel Secara PERCUMA selama 1 TAHUN menanti anda!!! . (Tiada pembelian minimum. Semua berpeluang!) . Booth 155 dan 162 26 dan 27 Dis 2015 Stadium Malawi, Shah Alam . Jom... [Teruskan bacaan]

Informasi terkini yang lain

NOVEL DI PASARAN

KOMBO MEI 2016

Kandungan: • Assalamualaikum Cinta • Mamat Muka Selenga • Melodi Cinta Edisi 3 • Mr. Dud Next Door • Tolong Bagi Hati Awak • 1x Kampung Girl (PERCUMA) • 1x Buku nota (PERCUMA) ASSALAMUALAIKUM CINTA Kerana pertaruhan semangkuk cendol, Azrif dengan Rykal memulakan misi mereka untuk memikat gadis bernama Emma dan Nia yang dikenali dengan tidak sengaja. Kemuncak misi mereka adalah, mana-mana gadis yang akan sebut perkataan ‘I Love You’ dulu kepada mereka, dia yang akan memenangi pertaruhan... [Teruskan bacaan]

Mamat Muka Selenga

Orang cakap, tak kenal maka tak cinta. Tapi kalau baru tengok muka pun dah meluat gila-gila, macam mana nak suka, apatah lagi nak jatuh cinta? NUR FATIHAH HUSNA – Aku bukanlah nak memilih sangat bab mencari jodoh ni, tapi kalau boleh nak la juga bakal suami aku tu orangnya sedap mata aku memandang, sebab aku nak bersama dia seumur hidup, dan kalau boleh sampai ke syurga! Jadi, tak salah kan kalau aku memilih? Dan nak buat macam mana kalau kategori sedap mata memandang aku itu rupanya macam... [Teruskan bacaan]

Assalamualaikum Cinta

Kerana pertaruhan semangkuk cendol, Azrif dengan Rykal memulakan misi mereka untuk memikat gadis bernama Emma dan Nia yang dikenali dengan tidak sengaja. Kemuncak misi mereka adalah, mana-mana gadis yang akan sebut perkataan ‘I Love You’ dulu kepada mereka, dia yang akan memenangi pertaruhan itu. Bagi Emma, sejak dulu lagi dia anti dengan lelaki kaya. Pada fikirannya, lelaki kaya suka adalah jenis yang suka berlagak dan menggunakan kekayaan mereka untuk mempermainkan perasaan perempuan. Contoh... [Teruskan bacaan]

Melodi Cinta 3

1. Dia Jiran Hatiku – Azimah Lily Pertama kali Malia jumpa mamat ni, nasib Malia memang malang. Waktu tu Malia sedang joging dekat area taman ni. Motor yang mamat ni bawa terlanggar lopak air dan terus terkena Malia. Lepas tu dia blah macam tu aje. 2. Jodoh Hati Batu – Nurrul Shuada “Aku terima nikahnya Mia Sofea binti Shafie…” “Eh, salah nama tu, Encik Taufiq!” Belum pun lafaz akad nikah selesai, keadaan mula menjadi riuh-rendah. Ada yang berbisik-bisik, ada juga yang mengata antara... [Teruskan bacaan]

Mr. Dud Next Door

Nur Julia Arina ialah seorang gadis biasa. Dia mendambakan cinta daripada seorang lelaki kaya. Keadaan dirinya menjadi kacau apabila kakak kandungnya sendiri bersuamikan seorang jurutera dan kerap menghinanya kerana belum mempunyai pekerjaan tetap dan tidak mempunyai teman lelaki. Disebabkan itu, api cinta yang datang mula tumbuh kepada duda di sebelah rumahnya dibuang jauh-jauh. “Aku tak boleh kahwin dengan lelaki pokai. Nehi, nehi. Love is nothing without money!”- Julia Arina Kota raya Kuala... [Teruskan bacaan]

Tolong Bagi Hati Awak

“Berhenti panggil saya dengan nama tu,boleh tak?” “Kenapa?Tak suka?”Adrian mendekatkan tubuhnya dengan Merah dan sikit saja lagi dia mahu menarik tangan gadis itu tetapi Merah cepat-cepat menepis dan berundur ke belakang. “Awak keluar dari rumah ni,Adrian.Saya takkan buat apa yang awak suruh.Sebelum saya menjerit,lebih baik awak blah!” “Nak jerit?Jeritlah!Silakan!Tapi awak jangan rasa menyesal lepas tu!”tudingan jari telunjuk Adrian ke depan mukanya membuatkan Merah menelan liur... [Teruskan bacaan]

Lihat novel yang terdahulu