Novel : Bisikan Cinta 4

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : norshiemah BAB 4 Maya masih setia di hadapan komputer. Suasana riuh yang menghiasi ruang pejabatnya tidak dihiraukan. Apa yang perlu dikejarnya kini adalah kerja-kerja yang masih lagi tertangguh. Bukan senang nak kira gaji orang... [Teruskan bacaan]

Novel : Lemonade 34

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Myra Raniya BAB 32 “Syed Ashraf Naqiuddin…” “Yes?” Senyuman paling manis terukir di bibir. Syah kerut dahi. Apahal mamat ni? Dah buang tabiat apa? Syah geleng kepala. Anak matanya jatuh pada cincin pelbagai bentuk... [Teruskan bacaan]

Novel : Mr. Teddy 16

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Noreyn Bab 17 “Hello Mr. Teddy?” “Teddy bear mana boleh jawab?” “Ah dia ni lagi. Tak ada muka lain ke? Awak ni tak ada kerja ke? Tadi kata ada urgent meeting kat site? Buat apa kat sini? Dan satu lagi, macam mana... [Teruskan bacaan]

Novel : Semarak Cinta 11

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Benangmas “Tok Aki nak kemana tu nek?”. Soal Nur Alia yang baru melabuhkan punggungnya disisi nek mah yang sedang menyudahkan lipatan kain yang terakhir, matanya terpandang akan kelibat tok aki mengatur langkah ke tali air yang... [Teruskan bacaan]

Novel : Jatuh Cinta Lagi!! 11

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : fantaghiro ‘Nak call ke tak nak? Nak call ke tak nak?’ DZ mundar mandir di ruang pejabatnya. Handphone di tangan dipusing-pusing. Sudah beberapa kali dia cuba membuat panggilan ke nombor Fazreen. Tapi setiap kali itu juga dia memutuskan... [Teruskan bacaan]

Novel : Pasangan Degil 7

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Hayisa Neerza “Well Mr Zafryl,i really like your concept,it’s adorable. En Wong Joon memuji hasil rekaan yang telah dibentangkan sebentar tadi. “Sorry, Mr Joon it’s not mine,but my son.” En Zafryl menepuk bahu... [Teruskan bacaan]

Novel : Siapa Amira?? 12

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Putri Lily MALAMNYA ketika Danial berura-ura mahu menghubungi Putrisya, telefon bimbitnya terlebih dahulu berdering. Ada nama Alaudin tertera di skrin kecil itu. Danial mengecilkan mata. Kehairanan. “Assalamualaikum…” ... [Teruskan bacaan]

Novel : My sweet 19 boy 8

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : wirna ibtiraz “U nak bawak I jumpa siapa?”“Jom la, dia kawan saya. Jom.”Dari luar aku dah dengar suara Darius dengan Syafnie. Ada orang buka pintu. Darius masuk dulu. Lepas tu baru Syafnie masuk.“Hai, Min. Mak... [Teruskan bacaan]

Novel : Bila 20

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : orentalez Putih. Ah sudah, macam aku biasa tahu sahaja tempat ni. Aku cuba luaskan lagi kelopak mata aku. Rasa seperti baru bangun dari tidur yang cukup nyenyak. Pandanganku tertumpu pada susuk tubuh yang sedang duduk disebelah tempat aku... [Teruskan bacaan]

Novel : Alia 13

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : kaira_syuma “Assalammualaikum,” Alia tersentak mendengar orang memberi salam.“Siapa yang datang ke rumah malam-malam buta ni?” Alia berjalan pantas ke pintu. Dia membuka pintu. Dihadapannya berdiri beberapa orang tua... [Teruskan bacaan]

Novel : Perjalanan seorang mujahid 4

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : redlinez Sebulan berlalu,abang-abang melaka sudah pun berpindah ke sebuah rumah sewa di kota bharu.Walaupun sekejap bersama,memori kami penuh dengan warna warni umpama pelangi selepas gerimis.Kini aku hanya menumpukan pada pelajaranku di... [Teruskan bacaan]

Novel : Kasih yang Terpahat di Hati 3

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : jessie lee suan cui Nabila sedang membelek-belek surat khabar Berita Harian yang menjadi kegemarannya dan abangnya. Tiba-tiba dia tertarik dengan sebuah berita. Berita itu berkaitan dengan Pegawai Faizul.Wartawan sedang menemu ramah Pegawai... [Teruskan bacaan]

Novel : Kasih Tercipta 15

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : BabyPink Air mata yang mengalir dari tadi langsung tidak diseka Anis. Dia betul-betul risaukan keadaan Mak Timah. Sejak mendapat berita daripada telefon tadi, dia segera bergeges ke hospital. Tidak disangka, Mak Timah terlibat di dalam kemalangan. ... [Teruskan bacaan]

Novel : Finding Mr Glasses 15

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : BlueRose “Alamak! Macam mana ni? Takkan nak tengok persembahan mereka dengan pakai baju sekolah? Mana boleh!” Elina terjerit kecil apabila teringatkan perkara itu. Tadi, dia langsung terfikir untuk membawa baju lain. X-Music juga... [Teruskan bacaan]

Novel : Sesucinya cintamu 3

28 June 2009  
Kategori: Novel

Oleh : ikmal zurin 3 “Mama oh Mama!”Laung Ain.Terkejut Datin Suraya dengan panggilan itu.Cangkul yang dipegangnya hampir terlepas dari genggaman.Kalaulah terjatuh tadi habislah kakinya menjadi mangsa.”Ha dekat sini pun Mama.”Datin... [Teruskan bacaan]

Novel : Kira Ayumi 5

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : anarif Kira melangkah masuk ke rumah yang sunyi. Dia melepaskan keluhan kecil. Seperti yang sudah dia jangka, mama dan papanya tiada di rumah. Masih petang, masih terlalu awal untuk mereka pulang. Kak Timah yang tidak menyedari kepulangan... [Teruskan bacaan]

Novel : When Love Comes 9

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Ayu Firhan Chapter 9 Ezreena memandang lagi jam di tangannya. Sudah jam 10.07 pagi. Ah, sekejap lagi sampai la diorang tu, bisik hatinya. Dan tepat seperti yang dijangka, lebih kurang lima minit kemudian, pintu dewan kuliah dikuak. Jantung... [Teruskan bacaan]

Novel : Benci vs suka 9

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : grea Green Day-Know Your Enemy memecah kesunyian di dalam kereta.Jo static dengan kedudukannya di sebelah Dic.Dic hanya membisu. Jo duduk di atas sofa bersebelahan Dic.Dic memerhati tingkah laku Jo.Jo hanya senyap menonton perlawanan bola... [Teruskan bacaan]

Novel : Pelangi Kasih 1

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : alia maisarah Alamak!!!Bos aku la,mana nak sorok muka aku yang cun ni.Aku mencari – cari tempat yang boleh menyorokkan wajahku yang merah seperti udang kena rebus.Aku ternampak buku menu di atas meja restoran yang aku pergi lantas mengambil... [Teruskan bacaan]

Novel : Pengorbanan cinta 1

28 June 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : iela cinta,hanya dapat dipuisikan oleh madah-madah cinta,cinta itu tiada kesudahan biarpun ajal memisahkannya.namun cinta itu mampu menjadikan seorang insan itu mengenal erti hidup yang sebenar. “setelah sekian lama aku cuba menjauhi... [Teruskan bacaan]