Novel : Pelukan Cinta 7, 8

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Amisha Dania BAB 7Zulaika Husna bergolek resah diatas katilnya. Sakit yang dialami tidak terbendung rasanya. Sekejap lagi dia ada kelas. Linguastik pulak tu. Adoi. Miss Hawa yang garang tu tentu akan sedar jika dia tidak hadir.”... [Teruskan bacaan]

Novel : Aurabidadari 5

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Nazrina Hussin Penulis sudah menulis 3 buah Novel di pasaran sejak tahun 2000 – 2005, antaranya Sepenuh Hati Sepenuh Jiwa, Mencintaimu dan Janjimu Kepadaku terbitan rhythm publishing “Kenapa Audra buat Datuk macam tu?” tanya... [Teruskan bacaan]

Novel : Hani Oh Hani 5

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : sang_arjuna Chapter 9 Talam berisi pengat pisang dan dua mangkuk dan sudu di tatangnya berhati hati. Nadia mengangkat teko berisi teh O. Hani menala pandang sekitar kawasan homestay itu. Cantik! Kehijauan yang merimbun di selang seli dengan... [Teruskan bacaan]

Novel : From Kelantan With Love 2

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Kencana Merana Erina membaca sekali lagi nama yang tertera pada sampul surat yang dipegang . Nik Erina Bt. Nik Mustafa,Casa Indah, Lot 2241,Hadapan Sek.Keb. Tiong,15100, Kota Bharu, Kelantan. ” Kenapa nampak macam sedih jer... [Teruskan bacaan]

Novel : Never Let Go 2

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Snow_queen Sebaik sahaja kakinya menjejak dewan ballroom yang boleh memuatkan seramai 2000 orang itu dia terus mencari kelibat Taufiq Zafran. Ish mane mamat ni.. aku ni dah la x suka duduk tengah-tengah orang ramai..cepat pening..desis hati... [Teruskan bacaan]

Novel : Kurelakan Cinta Ini Bertamu prolog

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Nuril Bahanudin Angin petang yang bertiup-tiup sepoi bahasanya, menampar wajahnya perlahan, mendamaikan rasanya. Dia bersandar santai pada kerusi malas yang terdapat di balkoni banglo mewah itu… hurm bestnya, dah lama tak rasa duduk... [Teruskan bacaan]

Novel : Butakah Cinta 1 , 2

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Zamita Syaqis BAB 1 Deruan ombak membelah pantai. Angin yang bertiup dingin menyentuh tubuh Ainul yang sedang leka mamandang pantai. Dia menguis-guis kulit cengkeram di atas pasir putih dengan ibu jari kakinya. Begitu asyik dia ketika itu.... [Teruskan bacaan]

Novel : Diary Cameilia 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : illi leeya “Apa yang berlalu tu biarlah berlalu,miel” kata Farah kepada teman karibnya itu sambil merenung wajah Camielia Aleeya yang kelihatan keruh memikirkan masalah yang dihadapinya itu.Gadis berdarah kacukan Melayu-Pakistan... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Dalam Hati 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : wateeqa Keindahan tasik ini menenteramkan jiwaku. Tersandar aku dipohon rendang ini. Mataku leka melihat cahya yang terbias dibalik dedaun hijau. Angin petang yang menghembus menyegarkan diri, seolah-olah membawa pergi segala resah di hati.... [Teruskan bacaan]

Novel : Ego itu Cinta 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Rika BAB 1 Fikri menggaru-garu kepalanya yang tidak gatal.Pening kepalanya memikirkan kata-kata ibunya.Wajah Shahrul dipandang sekilas.Abang angkatnya itu sudah ketawa terbahak-bahak.Ish,mamat ni aku seriuslah..Boleh dia gelak,aku bagi sebijik... [Teruskan bacaan]

Novel : Rasa Cinta Prolog

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Hany Nafisya Mei 2005 Alisa bergegas masuk ke bangunan tempat tinggal adik bongsunya. Berita yang diterimanya beberapa jam yang lalu benar-benar membuatkan dia terperanjat dan risau. Sebaik saja menerima berita tersebut, segera dia mengambil... [Teruskan bacaan]

Novel : Dia atau Aku? 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Hana_Aniz Episod 1 “Seronok? Puas hati?” bisikan berbaur sinis Fauzan membuatkan aku terpaku. Suaranya kedengaran dekat di cuping telingaku. Terasa nafasnya di leherku. Aku memandang sekeliling. Cuba mencari kekuatan. Nafasku... [Teruskan bacaan]

Novel : My Sweet Enemy 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : khairyscha Bab 1 “DUM!DUM!DUM! Wei tengok tu,sekali badak jalan daa..”Kuat jeritan Khairil memecahkan gelak tawa pelajar-pelajar yang sedang berehat.”Woi Khairil! Ko jangan nak tunjuk lagak kat sini ek.Ko ingat habis macho... [Teruskan bacaan]

Novel : Lady J, The Witch 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Snow_Queen Buku yang dibacanya di hempas dengan kasar di atas meja..seluruh kelas yang tadinya riuh dengan gelak ketawa kini senyap sunyi bagai tiada penghuni..hanya bunyi cengkerik dan burung hantu yang memeriahkan suasana malam… semua... [Teruskan bacaan]

Novel : Wonderwall 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Kechik 1 Angin yang kuat menebarkan langsir.Tersentak dari lamunan,senyuman tanpa gulaterbit. tanpa disedari Ari menjengulkan kepala keluar tingkap ternyata bintang bertaburandilangit,kekasih tak dianggap berdetum ditelinga.Terasa tak mahu... [Teruskan bacaan]

Novel : Semurni Kasih Humairah 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : ixora_xlory Jam telah menunjukkan tepat jam 12.30 tengah malam. Sambil mendengar alunan suara daripada bintang Hollywood, Mariah Carey, lagu yang bertajuk Without You itu seakan-akan mengembalikan ingatan Maira kepada seseorang yang jauh di... [Teruskan bacaan]

Novel : Unknown Story 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : syuhada lovers “LEEYA, kau ingat tak time kita form two,”soal Fatin kepada Aleeya yang khusyuk menulis sesuatu di atas buku. Mereka berada di meja bulat tepi padang sekolah.Banyak pelajar sekolah yang sudah pulang, jadi suasana... [Teruskan bacaan]

Novel : I’m Sorry 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : zanazul PENJARA DI PAHANG “Urm..kalau aku tanya something,kau jangan marah ya.”“Ok.Kau nak tanya apa?”Vina hampir tergelak tatkala wajah temannya itu mula berubah.Menjadi makin tegang.“Kenapa kau boleh masuk sini,ha?Secara... [Teruskan bacaan]

Novel : TakdirNYA temukan kita 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : jajaOHgon HARI ITU SEPERTI YANG DIJANJIKAN…. Jam menunjukkan hampir pukul 11 pagi, aku sudah pun berada di One Utama dan masih lagi berlegar2 mencari kawasan tempat meletak kereta yang ada disitu. Kebetulan pakir masih banyak yang kosong... [Teruskan bacaan]

Novel : Adakah Diriku Di Hatinya? 1

30 November 2009  
Kategori: Novel

Nama Pena : Muzzy_blue “Zura,tadikan Faris ada bagitau aku something.Nak tau tak?”tanya Dahlia.“Tak.”jawabku ringkas.“Ala,kau kena tau jugak.”“Apa kene-mengena aku dengan budak tu?”aku buat2 bodoh.“Dia... [Teruskan bacaan]