Novel : Pilihan Mama 23

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Umie Nadzimah BAB 23 Pelik. Hairan aku dengan sikap Dato’ Seri Khalid ini. Membuang masa aku saja datang makan malam bersamanya. Tiada satu agenda perniagaan yang pentingpun yang hendak dibincangkannya. Kerjanya…. asyik merenung aku , seperti... [Teruskan bacaan]

Novel : Opps! Pintu Hatiku! 28, 29

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Noraz Ikha Bab 28 “APA yang bising-bising sangat kat dalam tu?” Eika tertanya-tanya sendiri. Masih awal. Kebiasaannya tidaklah seriuh ini. Pantas dia mempercepatkan langkahan kakinya. Tanpa membuang masa dia terus menolak daun pintu... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Cap Buruh 32

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Dr.rock Ibu, walid dan opah sedang berehat di gazebo ketika aku dan Abang Wan tiba di rumah. Melihat kami, ibu mengisyatkan kami agar menyertai mereka menikmati minum petang. Laju Abang Wan mengatur langkah kearah mereka. Aku mengikutinya dari... [Teruskan bacaan]

Novel : Cerita Tentang Kita 22

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Allianora BAB 23 SYAM sedang khusyuk meneliti beberapa keping filem x-ray di slaid apabila bulu romanya tiba-tiba meremang. Berdebar-debar jantungnya. ‘Alamak… siapa kat belakang aku ni?’ Dia seakan dapat merasakan kehadiran seseorang di... [Teruskan bacaan]

Novel : Hikayat Putera Ryan 17

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : El Ezekiel Deana dan Danish hanya membisu sepanjang perjalanan mereka ke Greedings. Mereka tidak mengikuti ngarai bahaya yang dipilih oleh Aria, Ryan dan Tiara untuk ke Greedings sebaliknya lebih bijak dengan mengharungi perjalanan yang lama tetapi... [Teruskan bacaan]

Novel : Finding Mr Glasses 40 (akhir)

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : BlueRose Kakinya berjalan di lorong sepi itu. Sesekali memori menerjah fikirannya. Sudah empat tahun berlalu sejak X-Music dibubarkan dan ahli-ahli mereka pergi menurut haluan masing-masing. Seorang demi seorang pergi dan meninggalkan bilik muzik... [Teruskan bacaan]

Novel : Kasih Tercipta 35

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : BabyPink Fariq menjengukkan kepalanya ke arah rumah yang kelihatan sunyi itu. Matanya meliar mencari kelibat manusia di sekitar rumah itu, tiada! Dia berjalan lagi. Mindanya bagaikan mengarahkan dia supaya berhenti mencari lagi kerana Anis tiada... [Teruskan bacaan]

Novel : My witch Is Angel 30

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : OkiE Spell 30 : Sayonara My Prince Mata Moon masih bengkak seperti semalam.Selepas saja dia membelek buku ungu silver pemberian Zero itu,serta-merta air matanya menitis bercucuran.Segala yang Moon lakukan sejak berumur 9 tahun,semua tercatat di... [Teruskan bacaan]

Novel : Aurabidadari 24

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Nazrina Hussin {24} Audra tekun mendengar penjelasan penyiasat yang diupahnya itu. Satu persatu dia mendengarkan dari mulut lelaki itu. Tidak sia-sia dia mengeluarkan sejumlah wang untuk mendapatkan rahsia mengenai mama tirinya dengan kekasihnya... [Teruskan bacaan]

Novel : Salah mencintainya 21, 22

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : LC Bab 21 Dik Za menarik aku dan Azam masuk dari butik ke butik. Ada saja yang dia tidak berkenan. Aku dan Azam hanya jongket bahu. Tapi tetap melangkah kerana tidak mahu menghampakan adinda aku yang sorang ini. Aku dan Azam baru berkesempatan... [Teruskan bacaan]

Novel : Pucuk 22

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Shaz Johar Bab 22. Pucuk dicita What occasions the greater part of the world’s quarrels? Simply this: Two minds meet and do not understand each other in time enough to prevent any shock of surprise at the conduct of either party – John... [Teruskan bacaan]

Novel : Misi Sazzalina 21

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Haliza Haliz Alia Farahin masih bermenung sepanjang perjalanan ke apartmentnya.Fakhri tidak berani bertanya apa-apa.Alia Farahin masih membayangkan wajah Aman Rahim.Dia cuba melihat ke arah cermin sisi untuk melihat-lihat kalau-kalau lelaki itu... [Teruskan bacaan]

Novel : Sangkar Kasih 17

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Effy Shafrizal “Wah.. betul-betul macam spy..” Najwa kata pada Aidil. Aidil yang berpakaian serba hitam tiba di tempat yang dijanjikan. Najwa pula berpakaian ala rock. “Mestilah… James Bond…” Aidil senyum bangga. “James... [Teruskan bacaan]

Novel : Pertemuan 20

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : kayaizzat Saat yang manis Aku memandang sekeling rumahku. Terasa segalanya amat manis sekali. Langsir hijau pucuk pisang pemberian Anisah sepupuku tersenyum indah menanti kehadiran Imam Basri dan keluarganya. Di sudut ruang tamu,tersergam megah... [Teruskan bacaan]

Novel : Kerana Kau 18

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : DYADILA / Dia Adila Kenapa kau takut? Aku tak takutlah.. padan muka perempuan tu..lagi elok kalau dia mati je.. Tapi kau nampak macam risaukan dia? Mana ada tak mungkin aku risau Kau dah sayangkan diakan.. Hah!! Jangan jadi gila.. aku tak akan... [Teruskan bacaan]

Novel : Takdir 16

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Kaira_syuma Azmy bekerja sebagai pengurus di sebuah syarikat tempatan. Biarpun hanya syarikat kecil, namun dia bersyukur, sekurang-kurangnya dia dapat membantu Shima. Hubungan mereka juga semakin baik. Shima merenung suaminya yang sedang leka melayari... [Teruskan bacaan]

Novel : Ku Terima Seadanya 16

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : ZuLyaN RamSaR “I’m sorry,Man. Aku tak boleh. Selama ni, aku anggap kau sebagai kawan aje. Tak lebih daripada itu. Aku harap kau faham.”jelas Yusliza. Ternyata segala telahan Fifi dan Yati malam tadi benar belaka. Razman sedang menaruh... [Teruskan bacaan]

Novel : Pilihan Hati 14

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : kaira_syuma “Ari, tunggu.” Farhan menarik tangan Ariyana. Ariyana tersentak. Tidak menyangka Farhan berani menyentuh tangannya. Ariyana menepis tangan kasar itu. “Kenapa pegang-pegang tangan orang ni?” Ariyana berkata marah.... [Teruskan bacaan]

Novel : Buruk 13

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : ButTerFly_GurL87 “Bad….you buat apa tu?” soal Fasha sebaik saja dia menekap handphone ditelinga. “Assalammualaikum, Fasha.” “Waalaikumsalam, Bad…..you buat apa tu?” soal Fasha sekali lagi. “I... [Teruskan bacaan]

Novel : Biarkan aku sendiri 7, 8

31 July 2010  
Kategori: Novel

Oleh : kasya humayra TUJUH KEADAAN makin kucar kacir. Mama tampak ketawa namun dia sebenarnya tetap mahu Khairil berkongsi suasana dengan mereka pada malam itu. Syazmy juga tidak banyak berbual namun malam itu sememangnya malam keramatnya. Di hadapan... [Teruskan bacaan]