Novel : Chomelnya Chenta 22

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : BUDAK GERIK 93 Hazrik bermalas-malasan di atas katil bujangnya sambil termenung kearah syiling yang cantik. Satu senyuman terukir tanpa sedar. Dia yakin yang dia tidak silap langsung. Retina matanya masih lagi sihat walafiat untuk menipu dengan... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Si Playboy Padaku 24

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Eja D Bab 24 “Alamak, abang tertinggal sesuatu dekat kereta. Kejap ye. Korang duduklah dulu. Nanti saya datang balik. Mar, temankan saya kejap boleh?” Hadziq meminta kebenaran dari buah hatinya itu. “OK.” Mereka lantas meninggalkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Love 23

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : shina 23 Tengku Alisha mengeluh berat tatkala melihat para wartawan yang membanjiri kawasan Eritreapura World Convention Centre (EWCC).Sidang akhbar yang di atur ini bertujuan untuk menjelaskan kes dirinya bersama Haritz tempoh hari. Dia mengarahkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Kau + Aku = Cinta 23

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : vanilla_ice Aku terjaga daripada tidur apabila terasa kereta dah berhenti bergerak. Macam mana la aku boleh tidur time-time ni. iPod yang masih terpasang aku off kan dan campak dalam beg. Jam di tangan aku kerling. 11.43 malam. Mak aii! Dia pusing-pusing... [Teruskan bacaan]

Novel : Bilakah kau Kan Mengerti 22

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Noreyn Balqis yang leka menaip mengunakan komputer ribanya tidak perasan ada seseorang yang memasuki bilik pejabatnya. “Assalamualaikum” Lelaki itu menyapa lalu duduk berhadapan dengan Balqis. “Waalaikumusalam” Balqis menjawab... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Bertandang Lagi 22

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Noorza Nooriz BAB 23 Hot N Cold… ” SO, kita nak pergi mana ni?” Adam akhirnya bertanya pada orang yang berada di sebelahnya. Sudah seketika juga mereka berada di dalam kereta ini tanpa melakukan apa – apa dan tiada rancangan untuk... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta si teruna dan dara 21

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : gadis timur Intan bangun awal pada pagi itu untuk menghirup udara segar itu.sudah lama dia tidak bangun awal.”hurmm baik aku kejut abang,kalau dia ada lagi best,” Intan mengetuk kuat pintu bilik abangnya itu.malangnya tidak mendapat... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Seorang Ustaz 20

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Maz Omar The Amateur Writer 20 SMK TAMAN INDAH “OLEH kerana ketika Bulan Bahasa Inggeris beberapa bulan lalu Ustaz Iskandar telah menjadi juara karaoke kategori guru lelaki, hari ini beliau akan menyanyikan tiga buah lagu Inggeris, secara... [Teruskan bacaan]

Novel : Terjerat Kasih 19

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Qaireen Arina Bab 19 HUJUNG minggu ini Alia bercadang untuk pulang ke kampung. Sudah agak lama dia tidak menjenguk ayahnya. Hampir empat bulan rasanya. Kalau dahulu setiap dua minggu dia akan pulang menjenguk ayahnya. Namun sejak kebelakangan ini... [Teruskan bacaan]

Novel : Sorry, I *still* Love U 19

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : ShaZee CHAPTER 19 “Busy sangat ke?” “Sikit lagi nak habis, takpe kan?” “It’s okay.” Kerjanya masih diteruskan. Busy betul dia ni kan? Susah betul la kalau jadi doktor ni. Kerja tak... [Teruskan bacaan]

Novel : Tersungkur Untuk Masyhur 18, 19

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Nizareka Episod 18 Duka Terpendam Sewaktu aku tiba, seorang gadis sebaya Lisa membuka pintu dan mempelawa ku masuk. Dia tunjukkan kepada ku bilik Lisa. Aku melangkah perlahan. Jantungku berdebar. Dari rintih suaranya dalam telefon tadi, aku tahu... [Teruskan bacaan]

Novel : Semalam Yang Ku Tinggalkan 16

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : laila hanni Bab 16 Kepulangan Abang Izwan aku tunggu penuh sabar. Sehingga malam dia masih lagi belum tiba. Menurut Kak Reen semalam, dia akan tiba dengan penerbangan jam 5.25 petang dari London. Namun hingga jam 12.00 tengah malam begini, dia... [Teruskan bacaan]

Novel : Ego itu Cinta 16

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Rika BAB 31 Arisya tersenyum.Bandar metropolitan itu masih tidak berubah.Mungkin yang berubah tentang bandar itu ialah bandar itu makin sibuk dengan penghuni-penghuninya dan semakin gah dengan bangunan pencakar langitnya.Arisya membetulkan sedikit... [Teruskan bacaan]

Novel : Kerana Zulia Zafira 14

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : yukari inomori TERPISAT-PISAT Zulia membuka matanya setelah dikejutkan dari lena. Entah bila masa dia terlelap tidak disedarinya. Mungkin selepas dia menelefon mamanya. Amboi sudah dapat cakap dengan mama terus aku berdengkur eh! “Kot ye... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta 86400 Detik 14

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Nuqman Hakimy BAB 14 Ashriel membawa Azira ke sebuah tempat terkenal tapi tidak lagi mendapat tumpuan ramai. Walaupun dulu taman ini menerima ramai pengunjung disebabkan memiliki rumah empat musim tapi disebabkan hilang daya tarikkan taman ini... [Teruskan bacaan]

Novel : Rantai Hati 14

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Naz Zara Pagi itu Rafiq menghantar Eussofea, Fiesya dan Batrisya ke lapangan terbang. Wajah Rafiq kelihatan berat untuk melepaskan Eussofea pergi. Dia sendiri tidak mengerti akan perasaannya. Sukar untuk ditafsirkan. Mungkin dia akan merindui Eussofea... [Teruskan bacaan]

Novel : Ordinary 13

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : eima waffa CHAPTER 11 Aku belek novel di tangan. Tapi fikiran jauh melayang. Entah apa yang aku baca aku pun tak tau. “woi! Ko bace apa nih?” entah dari mane Mel datang tiba-tiba dah terpacak depan aku. “baca novel.” aku... [Teruskan bacaan]

Novel : Benci Tapi Rindu 12, 13

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : NIERASHIDA 12 Kenderaan pacuan empat roda itu berhenti betul-betul di hadapan sebuah rumah banglo dua tingkat. Aqilah terpegun melihat halaman yang kelihatan kemas sekali. Di sudut kiri halaman terdapat kolam buatan. Di sudut kanan pula terdapat... [Teruskan bacaan]

Novel : Di Sebalik Rahsia Cinta 12

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : A’JE FAZLINA Bab 12 Suasana.. Sunyi Dan Sepi.. Bagai mengerti.. Perasaanku… Yang Kerinduan.. Kerana Ku Berjauhan.. Dengan Dia Yang Aku Sayangi… POTRET Arisya di pandang tanpa jemu. Rindunya dia pada Arisya hanya Tuhan sahaja... [Teruskan bacaan]

Novel : Bersatu Selamanya 15,16

31 December 2010  
Kategori: Novel

Oleh : Royal Keoss ———–BAB 15———— Seorang wanita sedang berjalan sambil melihat deretan kedai sederhana besar di Pekan Juntai. Dia berbaju kurung Riau dan bertudung labuh. Tangannya setia menjinjit beg tangan... [Teruskan bacaan]