Temui Penulis di PWTC hari ini 30/4/2011

30 April 2011  
Kategori: Info Terkini, Menarik Di Sini

30/4/2011 ( Sabtu ) 12 Tgh – 1.30 Petang 1. Lynn Allyna ( Sepupu Suamiku ) ( Kaki Novel Dewan Tun Razak 3, Gerai No D13 – D 16 ) 1.30 Petang – 3.00 Petang 1. Areila Sahimi ( Baju Pengantin Mak Andam ) 2. Nia Arissa ( Penjara Rindu ) (... [Teruskan bacaan]

Novel : Dekat Padamu 19

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Sue Chi BAB 19 Dia langsung tidak dapat menumpukan perhatiannya kepada mesyuarat yang sedang dijalankan. Sesekali Encik Zakey menjeling kepada Iskandar yang nampak sedikit resah. Tidak pasti apakah sebabnya. Anak lelakinya itu sesekali seperti... [Teruskan bacaan]

Novel : Suami Aku Ustaz?! 23

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : aku_dia 23 Aku menekan remote Astro untuk menukar ke channel lain. Tak sampai seminit tengok, aku tekan sekali lagi untuk menukar ke channel lain. Setelah buat benda sama lebih sepuluh kali, akhirnya button merah aku tekan. Terus skrin TV yang... [Teruskan bacaan]

Novel : Love You Mr. Arrogant! 13

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Aliesha Kirana “Aku nak naik atas kejap, kau duduk aja kat sini.” Irham sempat berbisik ke telinga Zaara saat mereka usai bersarapan. Zaara terkedu, ini akan mendedahkan dia dalam situasi bahaya! ini bermakna dia harus melayani keluarga... [Teruskan bacaan]

Novel : Musuh vs cinta 17 ( akhir )

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : nasAida Ariq menolak kaki Ariz yang terlunjur keluar dari sofa, agar dapat dia melabuhkan punggungnya. PSP dikeluarkan dari poket seluarnya. Ariz menjelingnya seketika. “Jiwa kacau ke?” soalnya. Ariq meraup wajahnya. Rasa marah,... [Teruskan bacaan]

Novel : Salah mencintainya 55, 56

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : LC Bab 55 Aku gelisah, tidak dapat tidur. Puas sudah aku pusing ke kiri dan ke kanan, tapi… mataku masih tidak mahu lelap. Azam di sebelah kananku tidur dengan pulas sekali. Sedikit cemburu melihat dia dapat tidur begitu. “Tak boleh jadi... [Teruskan bacaan]

Novel : Dia Segalanya 40

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : sha ibrahim BAB 40 “Awak buat apa tu?” tegur Faizul kepada gadis yang sedang merangkak di bawah meja seakan-akan sedang mencari sesuatu. “Aduh!” kedengaran gadis itu mengaduh kesakitan. Faizul yang melihat kejadian itu kalut... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Bertandang Lagi 37, 38

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Noorza Nooriz BAB 37 Love in the Ice IMELDA mengetap bibir, menahan geram. ” Saya dah tutup kedai pun, awak still tak datang – datang ye Encik Adam….” ” Tak apa, tengoklah nasib awak malam ni. Awak tidur luarlah jawabnya.” ”... [Teruskan bacaan]

Novel : Sorry I *still* Love U 33

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : ShaZee 33 Selesai makan malam yang sangat menjanggalkan tu, aku mempelawa diri untuk menolong Mak Limah di dapur. Dia punyalah bersusah-payah menghalau aku pergi tapi aku mengambil keputusan untuk melekat jugak kat situ. “Tak apalah Mak Limah,... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta si teruna dan dara 28

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : gadis timur Pagi itu,farisya bangun awal dengan semangat yang baru.mulai hari ini,dia akan mula bekerja di syarikatnya yang dulu.hatinya berasa riang kerana dia akan bertemu semula dengan kawan-kawan sepejabatnya yang sentiasa kepoh itu.farisya... [Teruskan bacaan]

Novel : Pilihan Hati 26

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : kaira_syuma “Ida, kau apa khabar?” Zawiyah memeluk sahabatnya. “Aku okey je. Kau? Dah jumpa pakwe?” Hanida bertanya nakal. Zawiyah tersenyum kelat. “Dah jumpa. Tapi..dah terlepas.” Mereka duduk di meja yang agak... [Teruskan bacaan]

Novel : Hey Mr Bad Guy 24, 25

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Damia Myra Bab 24 Tangannya menumbuk meja dengan kuat. Kepalanya sakit mengenangkan pelbagai masalah yang menimpa dirinya sejak akhir-akhir ini. Kemelut rumahtangga yang melanda dirinya dengan Nurin Hanani masih tidak sudah-sudah lagi. Inikan pula... [Teruskan bacaan]

Novel : Cerita Cinta Kita 22

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : shazie kz bab 22 Humayra berdiri tegak di hadapan rak buku yang mempunyai enam tingkat itu. Matanya meneliti tajuk novel-novel yang disusun begitu teratur. Jari telunjuk di bawa ke tepi bibirnya sambil memikirkan novel apa yang hendak dibacanya... [Teruskan bacaan]

Novel : Hakikat Cinta 19

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : azmah Hatinya sudah tawar,buat apa lagi dia mengharapkan hubungan yang tidak akan terjadi di antara mereka.Dia nekad,selepas ini dia tidak akan memperdulikan Adam lagi.Biarlah dia dipanggil isteri yang nusyuz daripada dirinya terseksa merana.Dia... [Teruskan bacaan]

Novel : Calon Menantu Mak 20

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : ezaitie nfib “Ha, apahal? Tiba-tiba je tercongok depan kem ni,” sergah Daim yang segak beruniform. Tersentak Delita yang baik punya melangut di basikalnya. “Aaaachik,” suara Delita dilelehkan. Siap lentuk-lentuk lagi kepalanya. “Ish!... [Teruskan bacaan]

Novel : Khilaf Semalam 19, 20

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Far Away (Pena Biru) 19 Pusat sumber yang lebih dikenali dengan RC dikalangan pelajar universiti teknikal ini lengang, masih pagi dan kebanyakan pelajar sedang menghadiri kuliah. Hanya beberapa kerat sahaja yang menghabiskan masa di gedung ilmu... [Teruskan bacaan]

Novel : Virus Vs. Shuji 18

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : inua itis “WEI, Love..sinilah!” panggil Virus sambil tersengih panjang. Shuji membontoti Virus yang sedang berjalan di persisiran pantai berkenaan yang terletak tidak jauh dari hotel penginapan mereka. Sesungguhnya mereka teramat bahagia... [Teruskan bacaan]

Novel : Permaisuri Hati 18

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : AIN SABRINA Bab 18 Aku memulakan fasa baru dalam hidupku apabila bergelar tunangan orang.Bila difikir-fikrkan balik,kelakar pun ada rasanya.Kalau dahulu,aku dan Sahel cuma sahabat baik..sekarang sudah bertukar status menjadi pasangan bertunang... [Teruskan bacaan]

Novel : Lebuhraya cinta utara selatan 18

30 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : medkerz BAB 18 Beg sudah dibawa masuk ke dalam bonet kereta. Mereka yang lain turut berada diluar. Sarina serta Dan mahu bertolak pulang pada tengah hari itu. Mereka mahu menghantar Dan serta Sarina sehingga ke luar. Dan berdiri sebelah dipintu... [Teruskan bacaan]

Novel : Segalanya Mungkin 16

29 April 2011  
Kategori: Novel

Oleh : nieya “You janji nak kahwin dengan I Hazri. Sekarang you dah dapat tender tu. Apa lagi yang you tak puah hati ni?” geram Elisa dengan Hazri. Buat-buat lupa dengan janjinya. “I takkan puas selagi hidup dia tak hancur berkecai.... [Teruskan bacaan]