Novel : LELAKI INI, perempuan itu 10

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Umie Nadzimah BAB 10 Eusuff : Puas sudah menanam padi, Roti juga dimakan orang, Puas sudah menahan hati, Menanti jawapan dari tersayang. Seri : Amboi….Kalah... [Teruskan bacaan]

Novel : Amar Farish 10

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : E-la Adiey Binawe! Biadap! Biawak! Haa…tak pasal-pasal aku mencarut. Disebabkan malam semalam, teruk aku kena gelak dengan semua staf. Jatuh saham aku kat BSKL. Farish tidak henti-henti membebel sendiri sambil membasuh mukanya dengan air terjun... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta tak sempurna 9, 10

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : east chynta BAB 9 Hari ini suasana kelas begitu hingar-bingar. Kelas perakaunan terpaksa dibatalkan memandang puan Jamilah ada kecemasan. Tiada pula pihak pengurusan nak gantikan sesiapa. Memandangkan tiada kelas Zaliya mengambil kesempatan pergi... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Perempuan Itu 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Addy Rifqhiey Bab 9 : Aku Perempuan Itu Amaliya terjaga dari lenanya. Jarinya perlahan-lahan memicit kepalanya yang masih terasa sedikit pening. Dia memejam celik matanya beberapa kali bagi menghilangkan rasa kantuk yang masih memberat. Setelah... [Teruskan bacaan]

Novel : Toucholic 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : zarith natasha DIA ketap bibir kuat. Sedaya upaya tahan tawa dari meletus. Pandangan fokus pada wajah bengis di sebelah. Ada tompokan merah pada hidung dan pipi lelaki itu. Tompokan merah yang disebabkan oleh sentalan cili. Dah macam badut pun... [Teruskan bacaan]

Novel : Izinkan Ku Pergi 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : RyAna Elham 1. Sekembalinya dari masjid malam itu Kamal Hazri mengelamun jauh. Memutar kembali kenangan bersama satu-satunya gadis yang berjaya mencuri hatinya. Pertemuan di Pantai Teluk Batik beberapa tahun lalu masih segar di ingatannya.... [Teruskan bacaan]

Novel : Penantian Cinta 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Siti Fatimah ‘Tut..Tut…’ Interkom Khairul berbunyi. “Ya Suzy..”kata Khairul sambil menekan punat interkomnya. “Encik Faiz,Encik Hairie dari Syarikat Gema Holding ingin berjumpa dengan Encik Faiz sekarang.” ... [Teruskan bacaan]

Novel : Seharum Cinta Sejati 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Siti Fatimah ~Bab 9~ “Awak. awak nak tau tak?Family saya jemput awak datang rumah tau. Mereka nak kenal dengan awak..” kataku kepada Ewan ketika kami rehat bersama sementara menunggu Hana yang belum keluar dari kelasnya lagi. “So.... [Teruskan bacaan]

Novel : Aiman Amalina 8, 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : aku_dia Ibu dan ayah akhirnya sudah berpisah secara rasmi. Aku pula menyibukkan diri dengan sesi pembelajaran di universiti. Sekalipun baru tahun asas, terpaksa jugalah aku bekerja keras bagi memastikan keputusan aku menepati kehendak penaja. Takut... [Teruskan bacaan]

Novel : Boyz 3 Vs Alisya 8, 9

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : fieda BAB 8 Alisya dan Camelia yang sedang makan kek potong yang di belinya duduk di bangku belah luar. “Ermmm laparnya,” luah Camelia. “Uhh nampak sedapnya,” sambung Alisya. Kemudian keduanya ketawa kecil sambil mencuit... [Teruskan bacaan]

Novel : Peraturan Lima Saat 7

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : elis callan BAB 7 Sony Ericson Satio itu terjerit-jerit meminta supaya diangkat oleh Benn. Terpampang nama Athie di skrin telefonnya. Segera dia mencapai telefon yang sedang dicas di birai katil. “Moshi moshi. Nombor yang anda dail tidak... [Teruskan bacaan]

Novel : Albert Kerinting 7

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Albert JARUM JAM MENUNJUKKAN PUKUL 5 petang, Aali sudah bersiap untuk pulang. Fail-fail yang tadinya berserakan di atas meja, disusun semula di rak. Nota-nota ‘Post-it’ yang telah luput, ditanggal dari skrin komputer lalu dicampak ke dalam... [Teruskan bacaan]

Novel : Senyum Lagi 7

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Permata Nilam BAB 7 “Abang!” laungku kuat. Aku berlari mendapatkan abang. Mendengar dia dipanggil langkahnya turut terhenti. “Siapa perempuan ni, bang?” soalku hairan melihat seorang gadis berdiri di sisinya. Aku dan dia... [Teruskan bacaan]

Novel : My Beautiful Lady 5

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : NUR ILHAM BAB 5 Keluar dari hospital adalah detik yang ditunggu-tunggu oleh Wani. Kebosanan terlantar di hospital ditambah lagi perlu menghadapi Rasyaf yang kerap datang melawat membuatkan Wani sangat menghargai detik dia keluar dari hospital. “Pandai... [Teruskan bacaan]

Novel : Takdir Menentu Segalanya 5, 6

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Naruto girlzzz Bab 5 Tanpa di sedari dah 6 minggu usia perkahwinan Ain dengan Asyraaf. Persandingan mereka telah berjalan dengan lancar minggu lepas. Majlis persandingan itu dia adakan di Hotel Tristel, sangat mewah bertemakan salji dan tema... [Teruskan bacaan]

Novel : Bawalah daku ke dalam pelukanmu 6, 7

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : syan_irfan Tengku Zafran mengetuk pintu biliknya perlahan beberapa kali. kemudian dia tunggu sekejap. setelah beberapa lama, masih tiada tindak balas dari dalam. mungkin isterinya sudah tidur! bisiknya. dengan perlahan dia memulas tombol pintu... [Teruskan bacaan]

Novel : Bulan, Sampaikan Cintaku! 6

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Kekwa Kuning Bab 6 Sudah hampir dua hari peristiwa itu berlalu namun aku masih belum mendapat sebarang penjelasan daripada Aiman Akif. Bukannya dia tidak menghubungiku, tetapi aku yang tidak mahu menjawab sebarang panggilan daripadanya, begitu... [Teruskan bacaan]

Novel : Witch & Cool 6, 7

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Eryssa ai Ren Bab 6 “Aku tak faham. Adakah ini sememangnya hobi kalian? Mahu sangatkah aku mati?” -Mynn SUASANA agak bising di bilik mesyuarat. Setiap cikgu berbalah gara- gara perlantikan Mynn tempoh hari. Ketibaan encik Talib membuatkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Sejuta Luka Dihati 5

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Shazlynn Fazlynn “Mak,adik mana?”tanya sheda apabila selesai sarapan pagi. “Adik kamu tu keluar pi jumpa kawan dia lah tu.Kenapa tanya pasal adik?”Puan Ross bertanya sebaik melihat Shedah termenung. “Tak lah ingat... [Teruskan bacaan]

Novel : 143 Tiada Penghujungnya 5

30 June 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Permata Nilam Bab 5 “Aduhhh….!” Dia menatap luka di dahinya. Bukan setakat luka tapi turut lebam. Perlahan – lahan ditampalnya plaster pada luka tersebut. Dia mengerang kecil menahan rasa sakit. Seketika dia tercengat... [Teruskan bacaan]