Novel : Cinta Depan Mata 3

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Kathy Tuah (3) Nur Liyana sudah pun mengekek ketawa apabila melihat Syed Khairul menjinjing plastik berisi pelbagai jenis lauk – pauk. Aku ingatkan tadi betul – betul kak Luna ni nak masak, alih – alih dia suruh anak saudaranya tu membeli... [Teruskan bacaan]

Novel : Maaf Jika Aku Tak Sempurna 3

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Acik Lana Bab 3 Melina menyedut rakus fresh orange yang tinggal separuh gelas di hadapannya. Suasana di kefeteria itu langsung tidak menenangkannya malah dia rasa kusut dan sakit hati. Bagaimana dia mahu berhibur hari ini jika dia sudah tidak punya... [Teruskan bacaan]

Novel : She’s My Bodyguard 3

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Eja D Bab 6 “Abang, apa yang kita buat dekat sini? Kenapa abang tiba-tiba terfikir nak cari bodyguard ni, bang?” Qaizir tidak mengendahkan pertanyaan Shafira, sebaliknya hanya berdiam diri. Dia pelik, tiba-tiba abangnya minta menemankan... [Teruskan bacaan]

Novel : Calon Isteri Jutawan 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Afifah Yusof Bab 1 Ajal maut jodoh pertemuan semuanya di tangan Tuhan. Aku sedar itu. Jenazah arwah walid dan umiku sudah selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Batu 8 di kampungku. Aku mengesat air mata yang mengalir. Sudah diseka tapi air... [Teruskan bacaan]

Novel : Pancing Benci Kailnya Cinta 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Normayani 1 Waktu persekolahan sudah setengah jam bermula. Beberapa orang pelajar masih berada di luar kelas, bertenggek di koridor dan berbual-bual kosong. Ada yang berkejaran macam budak tadika, ada yang berjalan ke hulu dan ke hilir... [Teruskan bacaan]

Novel : Zass! Saya Cinta Awak 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Dee Alyana Tergesa-gesa Daniella Danisya berlari masuk ke dalam perut Wisma Sri Nilam tersebut. Entah macam mana dia boleh terlajak bangun pulak pagi tadi sedangkan jam loceng awal-awal lagi sudah disetkan. Kawan-kawan serumah dia pun hampeh, semua... [Teruskan bacaan]

Novel : Kalau Cinta 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : appledimpleangle “ALONG, tolong gantung lukisan ni kat sana!” arah Syarifah Ifti Wafiya kepada alongnya. Syed Amir Rafieqie hanya menurut. Dia menggantungkan lukisan berbentuk hati ditempat yang ditunjukkan oleh Ifti. Lukisan hati.... [Teruskan bacaan]

Novel : Hanya aku cinta kau seorang 1, 2

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : alina amar 1 Emelda melihat penampilan dirinya didalam cermin sebelum turun kebawah menyertai ahli keluarganya yang lain bersarapan.Dia harus memastikan penampilannya nampak kemas dan cantik kerana hari ini merupakan hari pertama pembelajarannya... [Teruskan bacaan]

Novel : Lola 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Shaz Bab 1 LOLA busuk Lola montel Lola comot Lola anak luar nikah! Sekumpulan budak lelaki dan perempuan mengejek budak perempuan yang berambut kerinting panjang itu. Wajahnya sudah comot dilumurkan dengan lumpur oleh kumpulan budak terbabit.... [Teruskan bacaan]

Novel : Iman Farhana 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : fatika Aku pandang abang aku yang tersengih-sengih tengok telefon. Pelik aku. Dengan telefon pun jadi. Lepas dah pandang abang aku macam nak marah gila aku toleh ke depan. Sambung tengok tv. Sunyi gila rumah kalau ibu dengan ayah balik kampung. ... [Teruskan bacaan]

Novel : Takdir cinta 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : masyi Bab 1 Angin yang bertiup sepoi sepoi bahasa saje pada hari nie,aku memegang erat kertas assignment yang perlu aku hantar kepada En.Arman. langkahku terhenti apabila aku melihat satu pasangan kekasih yang sedang melayani perasaan masing masing... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku nak ada Boyfriend! 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Dayang Nur Hafizah “Baiklah murid-murid,cikgu nak kamu semua siapkan kerja rumah muka surat 34.Siapkan kalau tidak cikgu suruh kamu semua makan kasut mahal cikgu!”Ugut cikgu Fatimah.Nampaknya marah cikgu Fatimah masih belum reda disebabkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Apa hubungan kita 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : XOXO BAHAGIAN 1: HIDUP REMAJA MEMANG PENUH DENGAN WARNA-WARNI “Soalan macam ni pun kau tak boleh jawab ke?” keluh Eid.Dia merenung dalam – dalam kearah mata coklat itu tanpa Tona sedari. Tona…Tona…Kenapa aku berasa senang bila... [Teruskan bacaan]

Novel : My bodyguard, My husband 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Tia_Zierah “Hei!Apa awak cuba nak buat kat saya ni,hah?!!Lepaskan saya. Tolong! Tolong!”, aku terus meronta untuk melepaskan diri. Aku menyesal kerana tidak mahu mengikut arahan ayah agar tidak keluar dari rumah buat masa ini. Mengikut... [Teruskan bacaan]

Novel : Beribu Sesalan 1, 2

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : cahaya al-jannah BAB 1 Mayliessha menangis teresak-esak di atas bangku di sebuah taman permainan yang tidak jauh dari rumahnya. Hatinya benar-benar di rundum kepiluan. Dia langsung tidak menyangka yang ayahnya akan bertindak sedemikian rupa terhadap... [Teruskan bacaan]

Novel : Salahkah aku jika aku ego 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Nadine April HIPOKRITKAH CINTA? BAB 1 Daniela Adhyra. Begitulah nama anak kedua daripada hasil perkahwinan Datuk Mokhtar dengan arwah Datin Raudhah. Gadis ini baru sahaja berumur lapan tahun ketika kejadian malang itu meragut nyawa ibu... [Teruskan bacaan]

Novel : Minah Kampung, Encik Bandar 1, 2

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Izza Sofea Bab 1 Di dalam library yang serba kedinginan, seorang student sedang tekun sekali membelek buku fotografi bertajuk ‘How To Photograph Absolutely Everything Successful Pictures From Your Digital Camera’ hasil nukilan jurufoto yang... [Teruskan bacaan]

Novel : Bila Asid + Alkali = Neutral 1, 2

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Syaz Shana bab 1 “Khai! Hari nie giliran kau pergi ke rumah Pakcik Ali, kan!?” jerit room-mate aku dengn frequency sebanyak 5.2 Hz. Sakit gegendang telinga aku mendengarnya. Aku yang tengah mengemop terhenti membuat kerja.Sejenak, aku... [Teruskan bacaan]

Novel : Kawan Selamanya 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Song Norae Mentari indah menyinari pasir yang memutih di tepi pantai yang memukau pandangan kami yang pertama kali menjejakkan kaki ke tempat ini dan mungkin kami jugalah merupakan insan pertama yang mengunjungi pantai ini.Sememangnya pantai ini... [Teruskan bacaan]

Novel : Kembalilah Bahagia 1

31 October 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Emy Roberto 1 JAM di dinding menunjukkan pukul 9.15 pagi. Ira masih mengamati dirinya di hadapan cermin. Hari ini, dia mengenakan baju kurung berwarna biru laut pemberian adiknya yang baru balik dari Turki dua minggu lepas. Rambutnya yang panjang... [Teruskan bacaan]