Novel : Sebenarnya, Saya isteri dia! 18, 19, 20

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Addy Rifqhiey BAB 18 “ASSALAMUALAIKUM.” Salam diberi dari perkarangan halaman rumah. Syaf yang tengah menyapu di beranda itu berpaling. Emak saudara Firash merangkap ibu kepada Imah dan Haqimy datang menjenguk. Syaf melemparkan senyuman... [Teruskan bacaan]

Novel : Kasihku yang satu 17

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : syania shaa Bab 17 Iman menemani satu satunya kakak ipar yang amat disayanginya. Sedih dan sakit hatinya masih terbungkam mengenangkan sikap abangnya. Sanggup menghalau Dannia semata mata perempuan tak sedar diri tu. Kenapa abangnya... [Teruskan bacaan]

Novel : Kerana Terpaksa…Aku Relakan 16

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Umie Nadzimah BAB 16 BEBERAPA bulan lalu, Tajul Razin aka Tajul Garang; Bicara bahasanya sinis, selalu bikin hati bisa menangis. Setelah tukar jadi Merak Kayangan; Bicaranya banyak diam, umpama perasan... [Teruskan bacaan]

Novel : Tiada yang lain 16

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : ana sofiya Tiada kalimah cinta dapat didengari. Tiada bisikan mesra, membuai perasaan. Antara mereka, hanya dingin dan beku. Perasaan kasih sayang yang sememangnya tidak pernah ada untuk Afif, larut bersama kesedihan yang sedang ditanggung. Ikatan... [Teruskan bacaan]

Novel : Mamat Sport vs Minah Tomboi 16, 17

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Iman Kyuhee “QISTINA, come to my office now,” panggil Ammar dengan nada yang tegas. Qistina hanya menurut dengan arahan bosnya. Pantas dia menuju ke bilik Ammar. Sebaik sahaja terdengar suara Ammar memberi keizinan untuk masuk, dia... [Teruskan bacaan]

Novel : Titian Cinta 15

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Ridhya Iman BAB 15 Dalam kepayahan Rahadatul ‘Aisy cuba bangun dari perbaringannya. Kesan pembedahan laparoscopic yang telah dijalani petang semalam sedikit membataskan pergerakannya. Namun dek rimas dengan tubuh badannya yang melekit membuatkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Disember 15

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : vanilla_ice Elly menjerit bagai orang gila di dalam bilik. Puas ibu bapanya dan Shafiq cuba menenangkan Elly tetapi wanita itu tetap menjerit sambil menghentak-hentakkan tangannya di atas katil. “Elly, sabar dulu sayang. Jangan macam ni.”... [Teruskan bacaan]

Novel : Merah Epal Cinta 14, 15

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Ridha Reewani BAB 14 “APA yang awak buat kat sini?” soal Irdina. “Awak pula buat apa kat sini?” balas Hasmir. “Okay, chop! Both of you know each other?” Ekhmal menyampuk. “Yes!” serentak kedua-duanya... [Teruskan bacaan]

Novel : Benci itu cinta 14, 15

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : SYAZLYN AMIEZA BAB 14 “Jomlah,kau pun ikutlah kita orang nie.Lagipun tiada apa yang perlu kita fikirkan lagi.Malam ni kita enjoy.Lagipun kita sudah bebas…”jerit Nadia gembira.Teman-teman yang lain macam Nadia.Kamil memaut... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta ODC 14

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : froggie_odc BAB 14 ~ IDEA GILA!! ~ Sudah sebulan berlalu semenjak kejadian itu berlalu.. kedua-duanya cuba mengelak dari terserempak… bermacam perasaan mucul di benak masing-masing… dan masing-masing cuba menafikan apa yang terbuku dihati…... [Teruskan bacaan]

Novel : 143 Tiada Penghujungnya 13

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Permata Nilam BAB 13 Aku mengatur langkah ke kelas sambil menyanyi – nyanyi kecil. Rasa lega sedikit setelah berjaya mencari jawapan ke atas perkara ajaib yang berlaku kepadaku beberapa hari lepas. Pupp! Bahuku ditepuk. Aku sedikit terloncat.... [Teruskan bacaan]

Novel : Misteri Pulau Crystal 13

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Ira Amirah BAB 13>Penghuni Bangunan Barat. “Anas…dah masuk dalam hospital…”Ujar Faris. “Boleh tak kita balik sekarang?”Soal Ikmal. “Kita tak boleh balik selagi kawan-kawan kita yang kena culik tu... [Teruskan bacaan]

Novel : Hangatnya Cinta 13, 14

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : A’je Fazlina Bab 13 Pagi ini terpaksa dia ambil cuti lagi. Nasib baiklah company sendiri. Mana sanggup dia nak tinggalkan Nur Nilam sorang-sorang di rumah. Jadi hari ini terpaksalah dia jadi tukang masak, tukang cuci dan tukang sapu. Tak... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku mahu hanya kamu 12, 13

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : alfa syamimi Bab 12 Solehah melunjurkan kakinya di atas sofa rumah. Telinga disumbat earphone. Sengaja dipekakkan telinga dari mendengar bebelan ibu dan abahnya terhadap firdaus. Kadang-kadang lufya menyampuk. firdaus tayang muka boring.... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Masam Manis 13

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Wardina Aisyah **13** SEDARI tadi bibirnya berlagu riang. Dah macam-macam jenis lagu dia nyanyikan. Ada lagu melayu, lagu english, lagu korea, lagu indon, lagu hindi dan termasuklah juga lagu tamil. Wah… memang terrorlah Qisya hari ni. Sampaikan... [Teruskan bacaan]

Novel : Sejuta Luka Dihati 13

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Shazlynn Fazlynn Bab 13 Jam dinding sudah berdenting sebanyak tiga kali. Menunjukkan pukul 3.00 pagi. Liana tidak senang duduk kerana perutnya mula memulas. Dia berpusing ke kiri dan ke kanan untuk melegakan kesakitan. Namun... [Teruskan bacaan]

Novel : Sesaat cukup bagiku 12

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Laila Hanni Bab 12 Satu persatu langkah Mai di perhatikan. Dia tidak mahu mengganggu Mai jika wanita itu berteman. Dia perlu memerhatikan terlebih dahulu. Jika Mai berseorangan, barulah dia akan mendekati Mai. Tidak mahu nanti jika dia dipersalahkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Sepuluh Ribu Kilometer 12

31 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Scha Iriney 12 Google Adsense menjawab e-mailku hari ini. Mengikut mereka, permohonanku ditolak kerana laman webku itu tidak mengandungi bahan bacaan yang cukup. Jadi, aku perlu lebih kerap menulis di situ apa-apa sahaja yang terlintas di fikiran,... [Teruskan bacaan]

Novel : Aishiteru…! 11, 12

30 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Ayumi Afiqah Bab 11 “Yeay!!!” Kesemua pelajar kelas 5 Science 1, terutamanya mereka yang menyertai pertandingan bola jaring antara kelas itu bersorak keriangan sebaik diumumkan sebagai juara pertandingan. Mereka semua saling bertepuk... [Teruskan bacaan]

Novel : Munajat Doa Cinta 11

30 December 2011  
Kategori: Novel

Oleh : Lya Aqila Bab 11 Telefon bimbit Ayu berbunyi. Senyuman menghiasi bibir. Dia mendekatkan telefon itu ke telinganya. “Hai Is” pandangan nakal Fariza menjadikan Ayu malu. Dia menjauhi gadis itu. Fariza senyum lebar sambil perhatikan Ayu... [Teruskan bacaan]