Carta novel Bestseller di POPULAR

9 April 2012  
Kategori: Info Terkini, Menarik Di Sini

35,629 bacaan 44 ulasan

Alhamdulillah novel-novel dari karyaseni menduduki no 2, no 3, no 4, no 5, no 9, no 15, no 18 dalam 20 Carta novel Bestseller di POPULAR. terima kasih kepada pembaca yang menyokong.

2. Sebenarnya, Saya Isteri Dia ( Zura Asyfar ) – Karyaseni
3. Love You, Mr. Arrogant ( Aliesha Kirana ) – Karyaseni
4. Kampung Girl ( UMI KALSOM ) – Karyaseni
5. Cik Bunga Dan Encik Sombong ( AIRISZ ) – Karyaseni
9. Cinta Kontrak ( Nurul Ain Syuhada ) – Karyaseni
15. Jodoh Itu Milik Kita ( SARA AISHA ) – Karyaseni
18. Suami Yang Kubenci ( E-Man Sufi ) – Karyaseni

Carta Paling Laris – April 2012 ~ ( 01 April 2012 – 08 April 2012 ). Sudahkah anda memiliki novel-novel daripada penulis penulisan2u terbitan KARYASENI. Kepada penulis-penulis penulisan2u, jadikan semangat untuk menghasilkan karya yang menarik




k l i k  i k l a n  m e n a r i k

Komen dan ulasan karya

44 ulasan untuk “Carta novel Bestseller di POPULAR”
  1. Le-EN says:

    smua Novel Dari Karya Seni TErbaik la…

  2. tyrah says:

    cari kat popular semalam novel kampung girl and suami aku ustaz , tapi takde . sedehh sangat . last2 beli novel lain .

  3. bro says:

    novel engkorang ni banyak menceritakan keaiban kaum engko jer

  4. naa says:

    Karyaseni terbaik. Dalam setiap novel ada kelakar ada romantik ada sedih semua . semua dalam satu la senang cerita. Tak sabar nak tunggu karya terbaru…

Jom jadi pengulas

Apa pandangan anda terhadap karya ini. Ulasan dan komen yang membangun akan memperbaiki, membentuk penulisan dan seterusnya melahirkan penulis yang terbaik didalam dunia penulisan. Pengulas yang aktif memberi ulasan dan komen yang membangun akan memenangi hadiah sebuah Novel.

Daftar di gravatar untuk paparan gambar anda di sudut ulasan / komen

"Penerbit KaryaSeni"      "Penerbit Penulisan2u"      "Penerbit Fajar Pakeer"