Novel : Suamiku, Encik ‘Perfect 10’! 6

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Syamnuriezmil Bab 6 Dalam perjalanan pulang ke Kedah, mereka berdua masing-masing bertukar cerita tentang hal masing-masing. Walaupun perkenalan itu hanya baru bermula, nampak keserasian itu ada. Itu amat diperlukan untuk menunjukkan kepada ibu... [Teruskan bacaan]

Novel : Kahwin Muda? 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Z. Isaac Bab 3 Keesokan harinya, Zara pergi ke sekolah seperti biasa. “Awal” sikit dari kelmarin, iaitu seminit sebelum pagar sekolah ditutup. “Morning ladies and gentlemen!” Zara menyapa mesra rakan-rakan kesayangannya... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Milikmu 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Arandamocara BAB KE -TIGA The Devil a.k.a Mikael,insan yang pernah hidup dan hadir dalam hati Sufia Arissa. Hari-hari biasa yang di laluinya selama bertahun-tahun kian berbunga-bunga dan serta merta berubah selepas kehadiran The Devil ini. ... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Yang Dipendam 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : meliana ezryn 3 Dua tahun yang lalu… “Abang!” sapa Luqman riang sebaik saja dia memasuki pejabat Lut.Lut yang tadi sedang berbual didalam telefon bersama teman wanitanya terkejut dengan sapaan Luqman yang gembira kedengarannya.”Baby,I... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Memang Isteri Dia 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Najwa MF BAB 3 Elya menangis sepuas-puasnya. Memang sudah tidak dapat ditahan lagi. Egonya entah hilang ke mana. Ini bukan perkara yang boleh dikuasai dengan ego. Ini perkara serius. Sangat-sangatlah serius buatnya. Di mana harus dia dan Arya tinggal... [Teruskan bacaan]

Novel : Simbolik Cinta Kita 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Domi Nisa BAB 3 “Kau dengar sini, mamy tak sukakan kau. Jadi kau pandai-pandailah elakkan diri dari berjumpa dengan dia.” Bisik Dany berbaur ugutan. “Habis tu, kenapa awak bawak saya ke rumah ni?” Bidasku lancang. Geram dengan sikapnya... [Teruskan bacaan]

Novel : Mungkinkah Terjadi 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : eyka shazmeka BAB 3 “Hey! Sini kejap. Aku ada hal nak cakap dengan kau,” laung Ikhwan sambil melambai-lambaikan tangannya ke arah Yana yang berada di kafe bersama rakannya, Fara. “Eh, Yana. Tu ha, mamat tu panggil kau. Ada... [Teruskan bacaan]

Novel : R5 3

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Yna Ishak R5-3 “Giler betul minah tadi,berani dia buat macam tu kat customer,” Rafique mengeleng kepala sambil menyedut minuman yang masih berbaki. “Biasa lah tu,minah desperate kut,” Ronny membalas. Hari ni,mereka berlima berkumpul di... [Teruskan bacaan]

Novel : Hadirnya Bahagia 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : emirlya izumi Bab 2 5 tahun kemudian…. Zaman kolej telah berlalu beberapa tahun yang lalu, kini aku adalah mahasiswi di Universiti Kebangsaan Malaysia(UKM). Aku belajar bersama-sama kawan baik aku iaitu Hema, merangkul jiran aku di Kulim.... [Teruskan bacaan]

Novel : Penikahan Ini 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Izra Eezra BAB 2 Sara mengatur langkah ke ruang tamu setelah memakai sehelai t-shirt lengan panjang dan menyarungkan sehelai kain batik. Inilah pakaiannya setiap hari sejak menjadi penggangur terhormat. Rambutya panjang melepasi paras bahu disanggul... [Teruskan bacaan]

Novel : Ms Tour Leader 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : ms lonely 2 Rya yang masih lagi beratur menunggu giliran untuk men-check-in-kan bagasinya. Sekali –sekala matanya tak lepas dari memandang kearah kumpulannya. ‘harap-harap semuanya berjalan lancar’omelnya. “Hai Rya. Are you okay?”tegur... [Teruskan bacaan]

Novel : Sakit! Tahu Tak? 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Qayra Syfqa BAB 2 Senget kepalanya melihat geligat Hadzeed. Kenapa Hadzeed menyorok bawah selimut macam tu? Dia melihat sekeliling biliknya, rasanya tiada apa yang mengganggu. Huh! Confem ngigau lagi. Perlahan-lahan dia menghampiri Hadzeed, lalu... [Teruskan bacaan]

Novel : Tilik 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Yana BAB 2 7 Mac 2012 Pada pagi itu seperti biasa Hafizi akan menyemak borang permohonan bantuan kebajikan dari mereka yang memerlukan bantuan. Hari ini dalam 10 keping borang permohonan yang diterima. Dia akan menyemak borang-borang itu sebelum... [Teruskan bacaan]

Novel : Kembalinya Kasih 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Intan Temasek Aku matikan telivisyenku yang terletak di dinding dihadapan katilku. Aku baru sahaja menonton drama Korean yang bertajuk Oh My Fair Lady. Setelah itu, aku melelapkan mata untuk beberapa minit. Lepas menonton telivisyen, harus begitu.... [Teruskan bacaan]

Novel : Encik Suami Mat Salih Celup? 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Yumi Hyra Bab 2 “Apek, tangkap ini budak! Otak dia manyak gilaaa!” Firas sudah menjerit-jerit sambil memanggil Uncle Chong yang kebetulan lalu di luar butik. Salon rambut Uncle Chong sememangnya terletak bersebelahan dengan butik pengantin... [Teruskan bacaan]

Novel : Karar Cinta 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Ana Farhana Bab 2 Langkah kaki diatur lemah pagi itu, cuaca di sekitar Victoria, Australia tidak banyak berubah masih sejuk dan dingin seperti biasa. Penduduknya masih sibuk seperti biasa, mengerjakan urusan kerja seharian, dan masing-masing mempunyai... [Teruskan bacaan]

Novel : Lelaki Versi Dia 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Aireen Aryana BAB 2 AKU berjalan menuju ke arah perhentian bas. Seharian aku terpaksa menahan panas sebab bekalan elektrik tiba-tiba terputus dipejabat. Seksa gila… Ingatkan bos bagi cuti setengah hari tapi hampeh. Tak de nya dia nak kasi... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta LRT 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : HAS_1309 Bab 2 Sampai rumah aku naik tingkat atas menuju ke bilik. Aku tidak sedar ada mata yang memandangku tanpa suara. Aku merebahkan diri di katil, jam menunjukkan sudah hampir 6.30 petang. Sedar akan diri ini belum menunaikan solat, aku bergegas... [Teruskan bacaan]

Novel : Kurelakan Kasihmu 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Amauni DUA MINGGU berlalu.. IRFAN Naufal mendengus kasar. Dari jauh dia ternampak Arissa berpelukan dengan seorang lelaki. Irfan Naufal berasa sakit hati dan tercabar kerana lelaki itu sangat kacak dan bergaya. Patutlah sudah berhari-hari Arissa... [Teruskan bacaan]

Novel : Hari Demi Hari 2

31 July 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Si Tembam Lilia Bab 2 “Ikhlas?Betulke ni?Aku tak percayalah…”Saufi memandang dengan penuh curiga pada Ariff.Mulutnya membentuk-bentuk menunjukkan tanda tidak percaya.Itulah yang dirasakan sejak Ariff menjawab pertanyaannya petang... [Teruskan bacaan]