Novel : Sayang Tak Dikenang 1

31 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Wazrul Shah 1 Putra World Trade Centre, Kuala Lumpur AYU : SUASANA yang begitu sesak ketika ini membuatkan aku berasa sedikit pening. Di sana-sini aku dapat melihat kelibat manusia yang berpusu-pusu keluar dari booth penerbit-penerbit terkemuka... [Teruskan bacaan]

Novel : My Flower Prince 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Zyra Akame BAB 1 Terkocoh-kocoh aku berlari menuruni anak tangga Kolej Perhentian yang menjadi rumah keduaku sejak beberapa semester yang lepas. Pandangan mata yang memandang aku saat itu tidak aku hiraukan. Apa yang paling aku risaukan pada ketika... [Teruskan bacaan]

Novel : Kahwin 6 Bulan Je?! 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : anabella BAB 1 “Aku bagi kau orang RM 5000 setiap seorang. Aku nak kau orang berenam pastikan yang salah seorang daripada kau orang berenam dapat mencabul kehormatan budak tu!” Suara wanita bangsawan yang dikenali ramai itu memetir memberi... [Teruskan bacaan]

Novel : Relakan Dia Mencintaiku 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Hanna Aleeya Aku memandang sayu seekor anak kucing yang sedang mengiau kesakitan. Hatiku bagaikan ditusuk sembilu. Air mata yang bergenang di tubir mata aku kesat dengan hujung jari manisku. Hujung tudungku yang mengikut alunan angin aku biarkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Bos a.k.a Suamiku 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Nur Husna Muhajir BAB 1 “Kahwin dengan aku.” Arahnya yang berdiri di hadapan aku. Aku lihat dia berpeluk tubuh sambil menyandarkan badannya di meja kerja. Amboi…tiada ayat pengenalan, tiada ayat bunga-bunga, tiada feeling yang macam... [Teruskan bacaan]

Novel : Lukisan Kehidupan 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : AnneDeanne Bab 1 Mata Iris mencerun melihat makhluk di hadapannya. Dia memandang perlakuan susuk tubuh itu memasukki bilik KD6 dengan selamba. Susuk tubuh itu meletakkan sebuah beg bagasi sederhana besar,sekotak bersaiz kotak tv LCD dan beg sandang.... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Masjid 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Athirah Nisrina ‘Esok sudah masuk bulan Ramadhan. Malam ini hendak ajak Azlin pergi solat terawih la. Harap-harap dia pun mahu,’ detik hati Nasuha. Nasuha yang berada di tingkat atas terus turun mendapatkan Azlin yang sedang... [Teruskan bacaan]

Novel : Teruskanlah 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Basyi Bean Penatnya ! kenapa la si Randy tu boleh terfikir nak pergi tempat umum macam tu . Aku dah boleh agak sebenarnya yang dia nak buat kerja gila tapi tak kan la sampai nak propose macam tu sekali ? the best thing is , aku dah tahu isi hati... [Teruskan bacaan]

Novel : Status Hati : Dia Milikku 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Ayumi Syafiqah PROLOG KIRANA PUTUS TUNANG? Baru-baru ini, peminat industri hiburan tanah air dikejutkan dengan satu pengakuan berani daripada seorang gadis yang mengaku kekasih kepada tunang Illsya Kirana, Edryzal. Kata gadis yang hanya... [Teruskan bacaan]

Novel : OK.U Sayang? 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Syania Rahmat Prolog Ain Syuhada berjalan dengan pantas melewati blok-blok rumah pangsa di Wangsa Maju Seksyen 1 untuk ke perhentian bas. Jam di pergelangan tangan sudah menunjukkan ke angka 6.50 pagi. Ramai orang sudah bersesak di perhentian... [Teruskan bacaan]

Novel : You’re Mine! No One Else! 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Mizna NAMA aku Mizan Alina Afisya binti Tan Sri Khalif. Walaupun ayah aku ni Tan Sri, aku suka hidup secara bersederhana. Ibu dan ayah aku pun mengajar aku cara hidup tidak terlalu mewah. Aku ni hidup macam orang biasa je. Tak ramai yang tahu... [Teruskan bacaan]

Novel : Ini Bukan Telenovela Cinta 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Aish Amina Mariana sudah puas menahan sabar. Wajahnya sudah merah padam sejak tadi lagi meskipun berada di dalam pasaraya yang berhawa dingin bahkan di bahagian makanan sejuk beku lagi. Hatinya juga panas dek kerana mendengar suara – suara sumbang... [Teruskan bacaan]

Novel : Mainan Takdir 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : iraria BAB 1 “Okay students… I’ve to announce something. Seminggu lagi kita akan mengadakan pertukaran pelajar dengan university Seoul. Lima students dah pun dipilih. Sila check nama anda di ruang maklumat. Semua boleh bersurai.” Selesai... [Teruskan bacaan]

Novel : Pelita Cinta 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : ADRIANA ARISSA PROLOG Keperitan dan kepahitan cinta mengajar kita agar lebih tabah dan berani dalam menghadapi percintaan yang seterusnya. Cinta yang berlandaskan kejujuran dan kesetiaan akan membawa kebahagiaan yang sejati. Cinta pertamanya dengan... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Juga Ingin Dicintai 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Eliza AB PROLOG “Kau perempuan tak guna! Pembunuh! Pergi kau dari sini! Aku tak nak tengok muka kau kat sini. Kau bunuh anak aku! Kau bunuh dia!” tengking Datin Salina meninggi. Matanya merenung tajam ke muka Nur Ain Zafira. “Sabar Sal,... [Teruskan bacaan]

Novel : Blog Cinta 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Cahaya Ainn BAB 1 “ Kamu tak keluar ke hari ni?” “ Hmm…tak….” Puan Aida menjeling sekilas ke arah anak gadisnya itu sebelum meneruskan kerja membasuh pinggan mangkuk. “ Kamu bergaduh dengan Wafi lagi ke ?” Puan Aida bertanya... [Teruskan bacaan]

Novel : 75 Hari, Jatuh Cinta Padamu 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Yun Nadhirah Bab 1 Akhirnya tamat juga majlis perpisahan untuk pelajar tingkatan lima. Nampaknya selepas ini aku tidak akan dapat berjumpa dengan senior Amri dekat sekolah lagi. Ish, apa aku ni. Senior Amri kan sekarang couple dengan Shila. Shila... [Teruskan bacaan]

Novel : Puan Secretary 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : NumoSyaiza PROLOG Dari jauh kelihatan seorang wanita yang asyik mengelamun di tepian pantai.Desiran ombak yang mengganas dan angin yang kencang menampar tubuh kecilnya tidak sama sekali mengganggu.Sesekali terlihat wanita itu menyapu air mata... [Teruskan bacaan]

Novel : Mungkin Itu Takdirku… 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : shaz lina Setelah 5 tahun dia meninggalkan bumi Malaysia kini dia kembalikan dengan semangat dan azam baru. Luka yang begitu dalam membuat di membawa diri ke bumi London adalah satu tindakan yang dia sendiri tidak menjangkakan. Disanalah di merawat... [Teruskan bacaan]

Novel : Isteri Aku Rambut Blonde 1

28 August 2012  
Kategori: Novel

Oleh : Alwanie Roslela “Baby, look here” Dara menoleh dan reaksinya dirakam oleh kamera Polaroid berwarna merah jambu milik mama. “Mom” D Najwa tersenyum. “Beauty. My proud baby” Dia terjaga dan semuanya kembali... [Teruskan bacaan]