Novel : Lelaki Eksklusif 5

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Wan Awliya Rayqal Bab 5 “SELAMAT pagi, bos!” jerit Nora bila terpandang Wan Mukriz di pekarangan parkiran. Wan Mukriz terkaku seketika. Kenapa orang pertama yang ditemui pagi-pagi ini harus dia? Kenapa suara orang pertama yang dia dengar adalah... [Teruskan bacaan]

Novel : Tak Seindah Syurga 9

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : bunga cintae BAB 9 Tengku Dennis menekan punat lif untuk ke VIP floor, dimana bilik mewahnya terletak. Jam Rolex King ditangan dikerling, sudah pukul 6 petang. Apalah yang dibuat orang gila tu kat bilik. Jangan dijahanamkan bilik aku sudah. Lif... [Teruskan bacaan]

Novel : Kau Perempuan Itu 9

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Sri Sarah Matanya meliar meneliti persekitan rumah banglo dua tingkat itu. Besar gila rumah! Kaya sungguh majikan abahnya. Bukan dia tidak tahu bahawa majikan abahnya ialah orang kaya, tahu. Sering dia mendengar cerita tentang majikan abah selama... [Teruskan bacaan]

Novel : Seven Anjells 9

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Nurul Ain Zakiah BAB 9 BERDERAI tawa 96 memenuhi ruang. Menitis air matanya dek kerana ketawa yang berlebihan. Siapa yang tak kenal dengan si Zoro tu? Si burung kacukan yang pelik. Helang plus parrot. Pelik, kan? Sama pelik dengan tuan dia, 90.... [Teruskan bacaan]

Novel : Suamiku Orang Popular 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : zee.anep.h #………..8 Malam ni, aku dan Tok Aba akan tidur di sini. Di rumah Ayah Man dan ibu Ja. Rumah malaun tu. Aku dah agak dah, ada something wrong somewhere. Patutlah tadi, masa aku nak drive sendiri, beria-ria Tok Aba halang.... [Teruskan bacaan]

Novel : Tomboi + Ustaz? 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : iera sabri BAB 8 “kak, kita nak buat apa pergi ke jeti ni?” aku hairan. sebaik turun dari lapangan terbang, terus kami menaiki bas untuk ke jeti. ada pertandingan renang ke?” sudah ramai rupanya peserta program yang berkumpul... [Teruskan bacaan]

Novel : Isyarat Cinta 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : meecka maysara Bab 8 Adawiyah mengetuk pintu rumahnya. Dia berdoa agar emaknya belum tidur lagi. Dia tahu emaknya pasti akan marah kerana dia balik lewat malam ini. Wajahnya yang kalut dan ketakutan dengan tindakan Irfan dirapikan seketika. Dia... [Teruskan bacaan]

Novel : Suami aku P.E.L.I.K !! 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Zyra Akame BAB 8 Aku menguap malas. Masa subjek Business Law pada pagi itu aku rasakan sangat lambat berlalu. Penat plus mengantuk, semuanya bercampur baur. Terasa zero energy dalam badan aku sekarang ni. Bekerja full time untuk tiga hari berturut-turut,... [Teruskan bacaan]

Novel : Taufik Untuk Aku 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Iman Awin ~Bab 8~ Tinggal lapan hari lagi sebelum majlis pertunangan Fina dan Faiz berlangsung, dan aku masih belum bertemu si dia! Siapa lagi kalau bukan Fikry. Kerana dialah aku terseret dalam masalah gila ini. Kalau tak kerana dia mengaku menjadi... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Di Sebalik Purdah 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : SyaCha Abdullah IZZ mencapai komputer ribanya. Selalunya mesin itu hanya disentuh jika ada tugas yang hendak dilaksanakan. Kali ini, Izz ada misi lain. Kelibat salah seorang anak gadis Mak Temah bermain-main di ruang fikirannya. Anak mata gadis... [Teruskan bacaan]

Novel : Terima Kasih Ya Allah 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : AZIAN SAMSURI 8. SESUNGGUHNYA DIA LAKUKAN KERANA CINTA. SYAFIQAH MENGHIDANGKAN NASI lemak sebagai serapan pagi. Setiap hari Khamis menunya adalah nasi lemak. Selalunya ibunya yang masak tetapi semenjak ibunya bekerja dia bagaikan mengambil alih... [Teruskan bacaan]

Novel : Hatiku Milik Siapa? 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : FARIN ASYIKIN 8 HARIEZ menyandarkan kepalanya ke katil. Walaupun dia sudah menghalau bayangan gadis itu, semakin banyak bayangan lain yang muncul. Semuanya dia. Hafiqah, Hafiqah, Hafiqah! Dia ragu-ragu. Padanya Hafiqah bukan orang yang sebegitu.... [Teruskan bacaan]

Novel : Semua Tentang Kita 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : s7eo “Happy birthday, Nea.” Nea hanya menganggukkan kepalanya. Kalau tadi dia membalasnya dengan ucapan terima kasih dan kemudian senyuman, kali ini dia sudah letih. Sebaik menjejakkan kaki ke SM Indrashah pagi itu, dia dihujani dengan... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Kita Bukan Kontrak 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : sarah iman BAB 8 PINTU pagar rumah ditolak..Ayui pandang tangan dia yang masih menggigil..Perasaan seram tentang kejadian sebentar tadi masih terasa. Aikido? Patutlah tak hairan aku tahu taekwondo..Dia pun sama pakar. Sepasang mata dingin macam... [Teruskan bacaan]

Novel : Suamiku Gee 8

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Faizah Fyn 8 “Bangun! Bangun! Subuh!” Nyaring suara Encik Ahmad memecah hening pagi. Pintu bilik Airis sengaja diketuk berkali-kali. Tersentak Airis mendengar suara Abahnya mengalahkan askar pencen. Agaknya apek jiran sebelah rumah mereka... [Teruskan bacaan]

Novel : Nota Untuk Cinta 7

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : NURUL AINN ISMAIL BAB 7 Qaisarah menolak kotak tersebut hingga ke pintu. Dia kemudian menegakkan badan sambil membetul-betulkan tulang belakangnya. Lenguh. Sepanjang pagi dia mengumpulkan segala barang-barang yang tidak digunakan lagi tetapi... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Bukan Hana Tajima! 7

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Rosebud Bab 7 Pintu lif terbuka dan wajah tak semegah Daim menghiasi pandangan matanya. Hana mengeluh berat. Pagi-pagi lagi dah nampak muka si ungka ni. Bawa nasib malang betul. Sudahlah Budin betul-betul tak tercongok depan lif dengan hot choc... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Bukan Cipan!!! 7

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Harith Hakeem BAB 7 Shima cuba memberi fokus ke arah buku dihadapannya. Sedaya-upaya cuba memahami soalan matematik itu. “Huh, susah betullah!” omelnya perlahan. Sesekali matanya menjeling ke kanan. Mengharapkan Amit akan datang, walaupun... [Teruskan bacaan]

Novel : Encik Gula ‘under age’? 7

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Qistina Alya Rizqy menilik jam di tangan. Sudah dekat 15 minit kedatangan seseorang namun orang itu masih belum kunjung tiba. “Ish, aku datang awal sangat ke?” gumam Rizqy sendiri. Ada hal penting yang mahu dibincangkan dengan sahabat baiknya.... [Teruskan bacaan]

Novel : Imam Mudaku Romantik! 7

28 February 2013  
Kategori: Novel

Oleh : Izzah Haneefa BAB 7 TERASA ada ketenangan yang mengalir sebaik tiba di halaman rumah itu. Di situlah di mana dia banyak belajar. Di situlah dia banyak mengenal erti kehidupan. Di situlah ‘pusat tarbiah’ yang paling istimewa dan bermakna baginya. Faqih... [Teruskan bacaan]