Novel : 30 Jam Yang Indah Bersamamu 10

24 October 2014  
Kategori: Novel

237 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh :Rose Ezadora Bab 10 Sudah 2 jam Erin tersengut-sengut disofa meneman Karl menghabiskan kerjanya dibilik study. Katanya sekejap, tetapi dari apa yang dia lihat, banyak lagi yang belum selesai. Kejapnya apa? Write up yang tunggang langgang, gambar... [Teruskan bacaan]

Novel : Bukan Beralih Arah 10

24 October 2014  
Kategori: Novel

106 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Aiko Adisha 10 Hajah Aishah tersenyum gembira melihat kereta vios putih milik Aril memasuki halaman rumah mereka. Dia rindu benar. Sudahlah tinggal dia berdua sahaja di rumah itu, dan Aril pula sudah hampir setengah bulan tidak pulang. Dikucup... [Teruskan bacaan]

Novel : Yes, Isteriku Pregnant! 9

24 October 2014  
Kategori: Novel

499 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : rashacinta Nazirah menggeleng beberapa kali. “Ye ke? Saya tak percaya Reza akan buat macam tu, tak..” “Ira, saya tak tipu awak. Memang betul Reza dah berubah. Kenapa semua orang tak percayakan saya ni? Hah?!” Tingkah Arina memintas kata.... [Teruskan bacaan]

Novel : Mr.Killer Smile,Kau Membunuhku Perlahan 9

24 October 2014  
Kategori: Novel

239 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : ruby nur airis Mr killer smiler, kau membunuhku perlahan ‘Apalah yang ada di sebalik kata-kata….itu hanyalah mainan mulut sahaja….dalam hati tiada siapa yang tahu. Apalah yang ada di sebalik wajah….itu hanyalah pinjaman dari Yang Maha Esa…tiba... [Teruskan bacaan]

Novel : Dya Zara 9

24 October 2014  
Kategori: Novel

137 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : norihan aziz BAB 9 “MACAM mana sayang?” soal Puan Fauziah pada anaknya, Dya Zara, sambil bibirnya mengukirkan senyuman yang manis, senyuman seorang ibu yang bahagia melihat anaknya bahagia. “Macam mana apa ma?” Dya Zara bertanya kembali... [Teruskan bacaan]

Novel : Roti dan Mentega 8

23 October 2014  
Kategori: Novel

672 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Izzmie Aziemah Jejaka yang memiliki paras rupa yang agak tampan walaupun hanya berkulit hitam manis itu sedang mundar mandir di dalam kamarnya.Dia berasa gelisah kerana wanita idaman yang baru ditemuinya semalam tidak datang lagi ke hospital.Doktor... [Teruskan bacaan]

Novel : Hello Cinta!!! 8

23 October 2014  
Kategori: Novel

331 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Ayu Anatasya Tepat pukul 5.30 petang,aku bergegas mengemas barang-barang.Sebabnya baba dah buat miscall,tu tandanya baba dah sampai di hadapan pejabat.Komputer aku shutdown,pendingin hawa aku off kan..lampu aku padam..dan setelah memastikan semua... [Teruskan bacaan]

Novel : Saying ”I LOVE YOU” 8

23 October 2014  
Kategori: Novel

444 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh :Iqa Annalia BAB 8 SUASANA di rumah Mak Long pada pagi itu agak meriah dengan suara sanak saudara dan jiran tetangga yang datang ke majlis pertunangan Kak Amira. Dua buah khemah yang dibina di halaman rumah pula sudah penuh dengan tetamu yang sedang... [Teruskan bacaan]

Novel : Oh, Cik Hati! 8

23 October 2014  
Kategori: Novel

179 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Amer Mukhlis BAB LAPAN Hari rabu memang kelas padat buat Rania. Dari pagi beranjak ke petang. Letih bukan main sebab setiap setiap kelas berjalan selama tiga jam. Bila petang, dia bersyukur sangat yang semua kelas untuk hari itu dah selesai... [Teruskan bacaan]

Novel : Dan… Kau yang Aku Pilih 8

23 October 2014  
Kategori: Novel

361 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh :Lu’lu Sophea BAB 8 Sofia pulang ke bilik. Diketuknya pintu beberapa kali. Namun , tak ada yang buka.Seperti biasa, Sofia memang tak pernah bawa kunci bilik. Weirdo of her. Sofia duduk di lobi menunggu teman sebiliknya. Dia melihat telefon... [Teruskan bacaan]

Novel : Dalam Diam Aku Tergoda 2

23 October 2014  
Kategori: Novel

639 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Aulia Iman BAB 2 “Encik Danial… awal encik balik hari ni? Selalunya dah lewat malam baru sampai ke rumah!” Sambut pembantu rumah berketurunan melayu siam itu kedengaran ramah menyapa dia yang baru tiba di muka pintu. Tanpa disuruh, beg... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta High Profile 6

23 October 2014  
Kategori: Novel

770 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh :Kay Zaaraa “Ya Allah. Yaya! Kenapa tak telefon bagitahu nak balik?” jerit ibunya sewaktu membuka pintu. Sebaik tiba sebentar tadi Suraya melihat pintu rumahnya tertutup rapat. Terlintas satu idea untuk memberi kejutan kepada orang tuanya. Sengaja... [Teruskan bacaan]

Novel : The Prom Dates 6

23 October 2014  
Kategori: Novel

481 bacaan 2 Ulasan

Oleh : Anaressa “Be my prom date ?” Mukanya mengharap. What.. “Awak demam ke ni ?” Aku cuba cool. Dia geleng. “Saya tak demam ! Be my prom date ?” Alahai… “What ? Me ? Your prom date ?” Dia angguk. “Hell... [Teruskan bacaan]

Novel : Izinkan CintaMu Yang Pertama 6

23 October 2014  
Kategori: Novel

235 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Puteri An-Nur Mukminin Bab 6 Dan tertakdir menjalani, Segala kehendak-MU yang Rabbi, Kuberserah, kuberpasrah, hanya pada-Mu ya Rabbi.. (Takdir, OPIK @ MELLY GOESLOW) ~Nur Syahadah~ Usai mengemas katil, aku mengemas mejaku pula. Meja comelku ini... [Teruskan bacaan]

Novel : Dalam Diam Mencintaimu 6

23 October 2014  
Kategori: Novel

374 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Maz Lyina BAB 6 “wey, firaz! Mana maz?” farah iaitu kawan fimaz datang bersama dengan intan,aini,aina dan erni bertanyakan kepada firaz. “fimaz dia selamat. Tapi dia koma.” Firaz hanya bersuara sayu ketika memberitahu keadaan fimaz. Mereka... [Teruskan bacaan]

Novel : Airmata Nur Tarra Iman 6

23 October 2014  
Kategori: Novel

202 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Nur Aina Abdul Juhari BAB 6 Sejak kebelakangan ini, Iman seringkali mengadu akan sakit kepala. Dikotak fikirannya hanya terfikir ‘migraine’. Penyakit lamanya sewaktu menuntut dulu. Sudah lama dia tidak terkena penyakit tu, last tahun 2002... [Teruskan bacaan]

Novel : Akankah Bersama..5

23 October 2014  
Kategori: Novel

148 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Dlya bab 5 Kereta di parkir di hadapan sebuah rumah. Rasanya betul dah rumah ni, omel hati Irfan. “Assalamualaikum…” dia memberi salam. Setelah beberapa saat, salamnya disahut oleh seorang perempuan separuh umur. “Anak ni siapa?” Soal... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku yang kau Sakiti 5

23 October 2014  
Kategori: Novel

526 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Fieda Hari yang dinantikan oleh semua staff kini pun tiba. Semalam masing-masing dok teruja berbincang tentang aktiviti yang akan dijalankan sepanjang family day di Langkawi nanti. Aku pula lansung tidak berminat nak ambil tahu .Kalau tak kerana... [Teruskan bacaan]

Novel : Loka 5

23 October 2014  
Kategori: Novel

59 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh :Rodhiey Rash Bab 5 Puan Ain hairan melihat Lya tergelak sendiri selepas menjawab satu panggilan telefon. Siapakah yang menghubungi cucunya sebentar tadi? “Kenapa Lya? Apa benda yang lucu sangat tu” Tanya Puan Sharifah Aina melihat Lya bagai... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta Puteri vs Nuqman 5

23 October 2014  
Kategori: Novel

144 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Azura Abdullah Read More →

Mukasurat 1 of 1,2111234...1020...Akhir »