Novel : Tiga Kata 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

1,208 bacaan 1 Ulasan

Oleh : Puan Dyla Debaran di dadanya semakin kuat. Saat pertama kali kakinya melangkah masuk ke syarikat itu berbagai perkara yang di fikirkan. Dia bukan pandai pun masa sekolah. Result SPM dia pun sekadar menyenangkan hati ibu bapanya saja. Dia memang... [Teruskan bacaan]

Novel : Aku Perlu Kamu 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

566 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : are qie Bab 1(prolog) HANIS termenung di tepi pantai keseorangan tanpa mengambil peduli sesiapa pun disekelilingnya. Beliau keseorangan leka melayan perasaan di Pantai Teluk Ketapang. Ya, di pantai inilah Hanis mencari ketenangan. Dari kecil... [Teruskan bacaan]

Novel : In My Dream I Love U 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

1,043 bacaan 2 Ulasan

Oleh : aisyah pecie PON! ..PON!.. “Woi!!…orang depan..”nabihah tersedar dari lamuan jauhnya apabila mendegar bunyi hon kereta belakang .lalu nabihah getus dalam hati huhu!.. tak reti sabar ke..aku tahu lah lampu hijau..sabar lah sikit.. lalu... [Teruskan bacaan]

Novel : Cinta 136 Jam 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

645 bacaan 1 Ulasan

Oleh : cahaya azmiena bab 1 Ya allah ya tuhan ku!rasa macam nak putus urat kentut aku bila tengok abang adif kat depan mata aku.first at all,memang dah berkurun lama aku tak jumpa abang adif yang sangat aku ‘sayang’ni.lepas tu sesedap perencah kari... [Teruskan bacaan]

Novel : Andai Kau Jodohku 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

886 bacaan 1 Ulasan

Oleh : TEHA AZIZ BAB 1 “Nur Alisha Husna Binti Abdul Malik”. Aku bingkas bangun saat namanya di panggil. “Awak ikut saya” Aku masih terpingga-pingga. “Encik nama penyelia saya Kishok. Encik ni siapa?” tanyaku kepada lelaki india... [Teruskan bacaan]

Novel : Kau Yang Terakhir! 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

409 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Hawa Humairah BAB 1 TENGAH hari yang sangat panas! Huh! Alisyah mengesat peluh di dahinya. Terasa seperti ingin merendamkan badannya dalam sebaldi ketul ais saja. ‘Mesti sejuk gila. Fuhh heaven!’ Alisyah memejamkan matanya sambil membayangkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Jiranku, Suami Aku?! 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

2,007 bacaan 6 Ulasan

Oleh : hana akmal BAB 1 Aku berlari sepantas kilat. Eh, tak tak tak! Aku berlari jauh…. lebih pantas daripada kilat! ‘Ni semua salah Zaura lah. Suruh aku tolong siapkan assigment dia lagi. First date lah kononnya. Tup tup aku yang kena siapkan... [Teruskan bacaan]

Novel : Suratan Ini 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

221 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Dhila Razali Bab 1 2013 Semua orang anggap cinta ini sesuatu yang indah. Ada yang anggap cinta bagaikan gula-gula kapas. Manis tetapi berbahaya, senang kena penyakit kencing manis. Ada yang kata cinta tu macam kopi, pahit tetapi ada manfaatnya. Boleh... [Teruskan bacaan]

Novel : Dia Yang Bernama Maryam 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

207 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : LAILA HANANI Tali iman yang paling kuat adalah cinta kerana Allah dan benci kerana Allah HR. At Tirmidzi PROLOG Maryam. Namanya nan indah diperelokkan lagi dengan kecantikan rupa parasnya. Dia lahir kerana nazar sepasang suami isteri yang begitu... [Teruskan bacaan]

Novel : Siapa Cintaku ? 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

253 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Miss Ila Keheningan malam yang sunyi sepi , hanya kedengaran suara-suara nyaring cekerik dan riang-riang melagukan kemerduan alunan malam . Di tengah kepekatan malam , hanya seorang sahaja yang tidak boleh melelapkan diri . Anisah Maisarah .... [Teruskan bacaan]

Novel : Dia..Yang Ku Kasih 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

238 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : len_emir PROLOG “ Sampai hati dia, kenapa dia buat aku macam ni, argh..” Zuyyin mengelap air mata yang semakin berjujuran. Andai saat ini dia menghilangkan diri, adakah dia akan gembira?Oh tidak, dia bukannya hairan jika aku pergi sekalipun.... [Teruskan bacaan]

Novel : Yes, Isteriku Pregnant! 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

3,306 bacaan 12 Ulasan

Oleh : rashacinta Bab 1 Petang yang cukup damai. Angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa menampar lembut sekaligus menyejukkan kulit. Langit mula kelihatan cerah. Di kaki langit , matahari masih membiaskan cahayanya tetapi tidak seterik tengahari tadi. Walaupun... [Teruskan bacaan]

Novel : My Adriana 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

480 bacaan 2 Ulasan

Oleh : lazygirl Episode 1 Tit…tit..tit..tit…bunyi alarm jam locengnya berbunyi untuk kesekian kalinya,dengan mata yang masih tertutup dia meraba-raba penjuru katilnya mencapai jam loceng itu lalu dibalingnya ke dinding..berderai jatuh.ama... [Teruskan bacaan]

Novel : Tautan Cinta 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

203 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : shar hasya Bab 1 Sudah empat bulan dia berada di bumi Jordan untuk belajar bahasa arab bagi mengisi masa kosong lagi panjang bagi lepasan SPM seperti dia.Keputusan untuk belajar bahasa arab pun dibuat last minute.Ikutkan hatinya memang dia bercadang... [Teruskan bacaan]

Novel : Kau Yang Terakhir! 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

332 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : nur.hazwani BAB 1 – Hawa Humairah TENGAH hari yang sangat panas! Huh! Alisyah mengesat peluh di dahinya. Terasa seperti ingin merendamkan badannya dalam sebaldi ketul ais saja. ‘Mesti sejuk gila. Fuhh heaven!’ Alisyah memejamkan matanya... [Teruskan bacaan]

Novel : Isteriku, Ustazah Pilihan? 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

975 bacaan 2 Ulasan

Oleh : Dreamiera BAB1 “What?tak nak mama…Irfan tak nak! Tak nak!”rayu Irfan kepada mamanya, Puan Sri Zahra. “No..mama still nak kamu kahwin dengan ustazah Syafa.tak kira apa keadaan sekalipun you must and wajib to marry her..full... [Teruskan bacaan]

Novel : Memori Cinta Kita 1

21 April 2014  
Kategori: Novel

246 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : joanna joe BAB 1 Jam menunjukkan pukul 6 pagi. Jojo yang masih mamai bangun dari baringnya. Tangan kirinya mengosok – gosok mata yang rasa macam ada bulldozer tergantung di kelopak matanya manakala tangan kanan pula ke mulut yang menguap. Kaki... [Teruskan bacaan]

Novel : Nelayan vs CEO 21

19 April 2014  
Kategori: Novel

3,574 bacaan 2 Ulasan

Oleh : ain fatisya Nelayan vs CEO ( bab 21 ) ‘Aduh…minyak nak ‘e’ la pulak…mampus aku..sempat ke tak sampai rumah ni?..’ Nurul Ain seperti sedang memikir-mikir dalam kepalanya. Dia memandang sekitar. Kereta berpusu-pusu keluar dari kawasan... [Teruskan bacaan]

Novel : Encik Separuh Jiwa 21

19 April 2014  
Kategori: Novel

1,650 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : CYDA YUSOF 21 ————- Read More →

Novel : Isteri Kontrak 19

19 April 2014  
Kategori: Novel

4,060 bacaan Jom bagi ulasan

Oleh : Velarie Nozie   Salam Fiza, Aku sihat. Kau? Aku sangat gembira Fiza, akhirnya suami aku dapat menerima diri aku seadanya, doa aku akhirnya dimakbulkan. Sebetulnya, aku belum bersedia untuk bernikah tapi mungkin dah disuratkan jodoh aku, dan... [Teruskan bacaan]

Mukasurat 1 of 1,1601234...1020...Akhir »