Cerpen : Pakcik I Love You

25 November 2012 
Kategori: Cerpen

29,480 bacaan 35 Ulasan

Oleh : sheshu “Ika aku nak minta kebenaran kat kau ni. Kau la satu-satunya sahabat yang aku ada. Parents aku nak balik Australia minggu depan. Bapak aku ada running business kat sana. 2 3 bulan juga la. Aku tak nak ikut la wei. Aku rimas la dengan nenek aku yang fussy tu. Lagipun kan kita dah nak dekat exam dah ni. Aku nak tumpang tinggal rumah kau 2 3 bulan ni boleh tak? Lagipun parents kau tak... [Teruskan bacaan]

Mukasurat 1 of 11