Mr. Stalker… Saya Cintakan Awaklah!

10 March 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

2 bacaan 6 Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Mr. Stalker… Saya Cintakan Awaklah! NADINE TASYRIF… Hidupnya berubah dalam sekelip mata apabila SYED RAZIQ RAFIQI iaitu tunangnya berlaku curang. Dan lebih tragis apabila diri sendiri yang menangkap kecurangan tunangnya bersama perempuan lain di atas katil ketika hari bahagianya menjelang tiba. Dalam pelarian memujuk hati yang luka, Nadine Tasyrif bertemu... [Teruskan bacaan]

Dalam Keterpaksaan…

10 March 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

2 bacaan Catat Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel: Dalam Keterpaksaan… Detik pertemuan pertama antara Danisya dan Raiqal di Kuala Lumpur membuatkan kehidupan mereka berubah serta-merta. Tanpa mengenali sesama sendiri, status mereka berubah tanpa kerelaan diri. Menjadi penyelamat si gadis daripada dinodai, kini Raiqal Adif dan Danisya bergelar suami dan isteri! Dalam keterpaksaan, Danisya cuba menyesuaikan... [Teruskan bacaan]

PENGUMUMAN PENTING:SEMPENA TAHUN BARU CINA

17 February 2015 
Kategori: Info Terkini

4 bacaan Catat Ulasan

•PENGUMUMAN PENTING• kepada semua pelanggan  karyaseni  & penulisan2u  yang telah membuat pesanan secara online atau pesanan melalui aplikasi karyaseni. Operasi pos/Pejabat karyaseni akan dihentikan sementara bersempena dengan cuti Tahun Baru Cina pada 18-20 Februari 2015 (Rabu,Khamis & Jumaat). Operasi pos/pejabat karyaseni akan bermula semula pada 23 Februari 2015 (Isnin) •ORDER... [Teruskan bacaan]

Kau dan Aku

5 February 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

6 bacaan Catat Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Kau dan Aku “You ingat I ke yang curang dengan you, Qadri? I yang tak kotakan janji? I yang tak bersedia untuk pikul tanggungjawab? Siapa yang berjanji untuk berubah? I ke yang tak sedia tinggalkan segala kebebasan? Tak cukup dengan janji yang tak ditunaikan, berpelesiran pula dengan gadis-gadis! Itu I ke, Qadri?” – MIN NUR KESHA. “Jadi, beri I... [Teruskan bacaan]

Cinta Si Wedding Planner

5 February 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

3 bacaan 2 Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel: Cinta Si Wedding Planner   Perebutan tempat parkir kereta menjadi permulaan peristiwa kisah Zara si wedding planner  dengan Fariz, bekas tentera laut yang berhati batu. Dalam hati Zara ketika itu, hanya ada Bazli, sepupunya sendiri. Namun Zara dan Bazli tidak pernah menyangka bahawa jodoh sebenarnya bukan milik mereka berdua. Kasih mereka yang selama... [Teruskan bacaan]

KARYASENI & PENULISAN2U DI PESTA BUKU SELANGOR 2015

27 January 2015 
Kategori: Aktiviti, Info Terkini

3 bacaan Catat Ulasan

Berita baik untuk peminat-peminat novel Karyaseni & Penulisan2u. Karyaseni & Penulisan2u di PESTA BUKU SELANGOR 2015 . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pelbagai tawaran menarik di sana nanti: Tarikh : 29 JAN – 8 FEB 2015 Masa : 10.00 pagi – 9.30 malam (Isnin-Jumaat) 10.00 pagi – 10.00 malam (Sabtu-Ahad) Lokasi : Pusat Konvensyen Shah Alam Booth : H06, N26 & N27 Layari... [Teruskan bacaan]

PROMOSI KOMBO JANUARI 2015

13 January 2015 
Kategori: Menarik Di Sini

5 bacaan Catat Ulasan

Jangan lepaskan peluang, dapatkan novel keluaran Januari dengan harga kombo! Lebih jimat lebih hebat. Jom! tempah secara online sekarang di www.karyaseni.my @www.p2u.my @ aplikasi karyaseni Setiap pembelian akan mendapat cenderahati eksklusif daripada KS berupa kalendar, buku nota dan novel kampung girl! Cepat! Cepat! sementara stok masih ada. ************************************************************************************** KOMBO... [Teruskan bacaan]

Love Riddles

7 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

7 bacaan 4 Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awal Novel : Love Riddles Ainun Naural gadis universiti yang biasa. Dirinya yang suka bermain gitar di bawah pokok di padang UKM menjadi perhatian seseorang yang sering melihatnya dari jauh. Dia tidak pernah menyangka bahawa kehadiran lelaki bertopi itu di dalam hidupnya akan membuatkan cik hatinya berdegup kencang. Saat dirinya basah ditimpa hujan, jejaka misteri itu... [Teruskan bacaan]

Sweet Dream Cinta

7 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

2 bacaan 4 Ulasan

Klik link di bawah untuk bacaan awak Novel : Sweet Dream Cinta MOON… Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata-mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya. “Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin... [Teruskan bacaan]

Bukan Dua, Tapi Tiga?

7 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan 2 Ulasan

Setelah 26 tahun membawa diri ke kota London, Munirah mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia bersama anak-anaknya Aleya, Alisa dan Alina untuk berjumpa dengan suaminya, Dato Syed Mohd Kadir yang sebelum ini tidak mengetahui akan kelahiran tiga puteri kembarnya selepas dia menghalau keluar Munirah dari rumahnya. “For what? Kenapa kita nak jumpa dia? Kewujudan kita pun dia tak tahu. Tak ada faedah... [Teruskan bacaan]

Pergi

7 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

1 bacaan Catat Ulasan

RABIATUL ADAWIYAH… Kerana kekhilafannya, dia dihalau oleh keluarga. Dibuang tanpa diberikan peluang untuk meminta keampunan dan menebus dosa semalam. Kerana kesilapannya juga, dia keseorangan selama lima tahun. Dia hilang cinta, dia hilang jejak keluarganya dan dia juga hilang permata hati. Dan sehingga kini mimpi ngeri itu sentiasa mengganggu lena tidurnya. SYAKRI… Saat dia bakal bertunang, dia... [Teruskan bacaan]

Encik Gula ‘Under Age’?

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan 2 Ulasan

Pertemuan demi pertemuan tanpa sengaja telah menemukan MUHAMMAD AMMAR RIZQY dan QASEH QASHDINA. Bagi RIZQY, pasti ada maksud di sebalik setiap pertemuan. Mustahil dia dipertemukan dengan QASEH tanpa sebarang hikmah. Di sisi lain, QASEH tak habis-habis menyalahkan RIZQY setiap kali dia ditimpa masalah. “Kenapa, ya? Setiap kali saya jumpa awak mesti saya ditimpa malang…”-QASEH “Err… Awak tak... [Teruskan bacaan]

Satu Peluru Cinta

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

1 bacaan Catat Ulasan

Di sebalik status kerjaya yang digalas, ARIQ ADAMY sama seperti lelaki lain. Mendambakan kasih sayang daripada seorang gadis. Mengelak untuk bercinta dengan mudah, Ariq membenarkan kesunyian melanda diri. Membiarkan sunyi berkubur dalam hati lelaki kelahiran kota London yang menetap di New Zealand ini. Pabila hadirnya ABIERATUL LYANA, alam cinta kelihatan begitu indah walaupun cinta bertepuk sebelah... [Teruskan bacaan]

Isteri Tak Dijangka

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan Catat Ulasan

ASMYALIANA ARIFFIN… Dia tidak sangka nasib hidupnya berubah dalam sekelip mata. Terpaksa berdepan dengan ujian, Mya reda menjadi umi dalam sekelip mata, menjadi isteri tak dijangka. Demi menjaga maruah diri, dia harus mengkhianati dan melukai hati seseorang. Atas alasan itu, Mya dan ZALIFF MOHAMMAD disatukan atas ugutan Mya sendiri setelah dirinya dinodai lelaki itu. Biarpun sudah beristerikan... [Teruskan bacaan]

Sayang Tak Dikenang

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan Catat Ulasan

Pertemuan yang tidak disengajakan sewaktu pesta buku di PWTC telah menemukan AYU IZZHANI dan RAQIB. Tidak semena-mena Ayu menjadi „tunang? sementara Raqib ketika lelaki itu diserang oleh CAMELIA. “Listen, I’m so sorry sebab babitkan awak dalam hal ni. Tapi saya dah tak ada idea lagi… Saya dah tak ada idea nak elakkan diri saya daripada bertunang dengan dia…” – Raqib. “Sepatutnya... [Teruskan bacaan]

Pewaris Takhta Cinta

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

2 bacaan Catat Ulasan

Kerana cinta papanya, Tan Sri Syed Umar yang tidak kesampaian, SYED ARYAN HAIDAR menjadi galang ganti. Dia mengahwini WAFIYA KHADEEJA hanya untuk memenuhi permintaan terakhir papanya demi menyambung sebuah cinta yang terhalang suatu ketika dulu. Nak kata benci, dia tak rela untuk melepaskan gadis itu pergi. Nak kata sayang, Syed Aryan tidak kesah apabila mamanya memperlakukan gadis itu seperti bola.... [Teruskan bacaan]

Benci Amat, Sayang Sangat!

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan Catat Ulasan

Hidup Amna Safiya berubah tatkala seorang lelaki yang membantunya ketika keretanya rosak di tepi jalan tiba-tiba menghantar rombongan meminang dirinya di tempat kerja. Erk? Di pejabat, okey! Apa, dia ingat bos boleh jadi wali ke? “Kenapa awak masuk meminang saya di ofis? Apa, awak dah terdesak sangat nak berbini ke atau saya ni terlalu cun hingga menarik perhatian awak?”- AMNA SAFIYA “Saya masuk... [Teruskan bacaan]

Seteguh Fayqa

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan Catat Ulasan

FAYQA LARA LYANA, gadis yang mempunyai latar belakang yang misteri, tersadai di rumah kawan baiknya kerana terlibat dalam peristiwa hitam yang menimpa kawan baiknya, Dzahim. Hidup di bawah satu bumbung dengan keluarga Haji Dzulqarnain yang ceria dan penyayang membuatkan dia terasa kehilangan keluarganya sendiri. Dzariff, si abang yang sentiasa berprasangka negatif tentang Fayqa menjadikan hidupnya... [Teruskan bacaan]

Muhasabah Cintaku

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

0 bacaan Catat Ulasan

MEMANG Haziq tak sangka yang dia akan bertemu lagi dengan Hajira, perempuan garang yang pernah menyerang sahabatnya, Syafiq di ofis itu dulu. “Ops… Sorry, tak sengaja.” “Awak ni kan… Memang sengaja nak langgar saya, kan? Saya tahulah saya ni handsome. Perempuan… memang macam tu la, nak dapatkan perhatian lelaki.” “Eh, eh awak ni, saya dah minta maaf, kan? Awak handsome? Saya... [Teruskan bacaan]

Tika Hati Ini Berbicara

6 January 2015 
Kategori: Novel Di Pasaran

1 bacaan Catat Ulasan

ARIEF HAKIMI, kali pertama menatap wajah itu gerak hatinya berdetik sesuatu. Dia mula mengayam angan untuk mengenali gadis itu dengan lebih dekat. Namun, keadaan memaksa untuk dia melupakan hasratnya itu. Juga melupakan janjinya kepada seseorang. QASEH QALESYA, gadis yang berjaya mencuri hati Arief Hakimi. Namun, tiada siapa yang menduga keperitan dan duka yang dilaluinya. Derita hidup bersama keluarga... [Teruskan bacaan]

Mukasurat 1 of 41234